Kategoriler
Emlak Haberleri

Perk Residence projesinde yaşam başladı

Perk Residence konut projesi adını Perk İnşaat tarafından almıştır. Hemen teslim ile anahtar sahibi olabileceğiniz B segmenti konut projesinde, çeşitli ödeme seçenekleri sizleri beklemektedir. 

Perk Residence proje özellikleri

İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir’de yükselen konut projesi, merkez yaşamı ayağınıza getiriyor. Yaşamın başladığı konutlarda hemen teslim ile rahatlıkla ev sahibi olabileceksiniz. Tek bir blok üzerinden hayata geçirilen konutta sizleri 15 kat beklemektedir. Toplamda 64 dairenin bulunduğu projede, bin 800 metrekare arsa alanı kullanıldı.

Projede yer alan daire tiplerinin tamamı 3+1 olmakla birlikte brüt 137 metrekare boyuta sahiptir. Net alanın 117 metrekare olduğu Perk Residence projesinde, sürpriz Adalar manzarası iki adet daire bulunuyor. Bu daireler 4+1 olmakla birlikte en az 155 metrekare büyüklüğüne sahiptir.

24 saat güvenlik hizmetinin aktif olarak çalıştığı konutta, akıllı ev sistemi alıcıyı şaşırtmaya devam ediyor. Ayrıca kapalı otopark ile araçlarınız sokak ortasında kalmak zorunda değil. Sosyal donatılar içerisinde yer alan açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanları ve spor salonu gibi belli başlı sosyal alanlar ile dikkat çekmeye devam ediyor.

Yapıya eklenen jeneratör, toplantı ve seminer salonu sayesinde iş yaşamınızda herhangi bir aksama gerçekleşmeyeceği garantisi verildi. Peyzaj alanlarının yeşillikle süslendiği bölgede şık tasarımlı bina hizmetleri kişiyi mutlu etmektedir. Kartlı geçiş ve interkom görüntülü görüşme sisteminin bulunduğu bina içerisinde kimse güvenlik ihlali yapamaz. Ayrıca bina girişinde bulunan resepsiyon sayesinde istenmeyen misafirlerden kurtulmak pek mümkün!

Projede yer alan imkanlar nelerdir?

Perk Residence ulaşım bakımından oldukça avantajlıdır. TEM Otoyolu ve E-5’in kesiştiği noktada yer alan konut, ulaşımı kolaya indirgiyor. Aynı zamanda Bostancı’ya komşu lokasyonu sayesinde pek çok sosyal imkana sahipsiniz. Metro istasyonuna olan ulaşım mesafesindeki kısalık sayesinde toplu taşıma ihtiyacınız hemen karşılanmaktadır. Yatırımcılar için cazibe noktası haline gelen Ataşehir bölgesinde konut projesi yüzleri güldürüyor.

Satılık konutların zaman içerisinde tavan yaptığı bölgede, kira artış oranları da ciddi bir düzeye çıkmıştır. Böylece yatırımcı olduğunuz konut üzerinden gelir akışınızda herhangi bir sorun yaşanmayacak.

Fiyatların 800 bin TL üzerinden başladığı projede rakam tercihe göre 1 milyon TL değerine ulaşıyor. Yaşamın başladığı konutlarda ev sahibi olmak için gecikmeyin. Detaylı bilgi için aşağıda verilen numarayı kullanabilirsiniz.

İletişim: 0  (212) 430 37 18