Kategoriler
Proje Haberleri

Perla Vista Tekirdağ satışları devam ediyor

Perla Vista Tekirdağ geniş özellikleri ve konforlu yaşam alanlarıyla sizler için satışa sunulmuştur. Tekirdağ, Süleymanpaşa’da bulunan proje Umarlar Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Projede 3 artı 1 konut tipleri mevcuttur. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Konutlar, 3 artı 1 konut tipinden oluşmaktadır. Projede bulunan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 147 metrekare ile 157 metrekare arasında değişmektedir. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Her dairenin kendi ait kapalı garajı ve otopark mevcuttur. Özel bahçesi bulunan sitenin içerisinde açık yüzme havuzu, çocuk havuzu ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra havuz başı lüks kafeterya, kreş, çocuk oyun parkı ve kapalı çocuk oyun evi gibi alanlar mevcuttur.

Daire içerisinde ankastre mutfak, bulaşık makinesi, fırın, mutfak doğalgazı ve set üstü ocak mevcuttur. Dairelerde teras bulunmaktadır. Hilton banyo özellikli 2 adet banyosu olup banyolarda
duşakabin bulunmaktadır. Ayrıca yatak odalarında ebeveyn banyosu ve giyinme odası mevcuttur. Bunun yanı sıra konutlarda gömme dolap, klima, spot aydınlatma, vestiyer ve çamaşır odası gibi
birçok özellik bulunmaktadır. Engelliye uygun araç park yeri, asansör ve rampa mevcuttur.

Perla Vista Tekirdağ konumu hakkında

Proje konumu, Tekirdağ’ın Süleymanpaşa İlçesi Hürriyet Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca konutlar şehir merkezine yakın olup deniz, doğa, havuz, park & yeşil alan ve şehir manzaralıdır. Muhitte hastane, alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, park, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Ulaşım olarak ise; anayol ve caddeye yakın konumdadır. Toplu taşıma araçlarından dolmuş, minibüs ve otobüs kullanabilirsiniz.

Perla Vista Tekirdağ fiyatları ne kadardır?

Perla Vista Tekirdağ projesinde fiyatlar büyüklüklerine göre değişmektedir. Projede satışa sunulan büyüklüğü brüt 147 ile 157 metrekare arasında bulunan 3 artı 1 dairelerin fiyatı 1.100.000 TL ile 1.300.000 TL arasında değişmektedir. Ayrıca proje tamamlanmış olup hemen taşınıp oturabilirsiniz. Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (532) 506 79 78 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version