Kategoriler
Proje Haberleri

Petra Blan hemen teslim

İstanbul’un Avrupa yakasında yer alan Kağıthane ilçesinde, Petra Yapı inşaat şirketi tarafından inşa edilen Petra Blan konut projesi, toplam 245 adet daireden oluşuyor.

3 adet bloktan oluşan konut projesinde, 1+1 tipte ve 2+1 tipte daireler mevcut durumda bulunuyor. Projedeki 1 oda 1 salon daireler 40 ila 45 metrekare, 2 oda 1 salon daireler ise 65 ila 75 metrekare büyüklüklerde tasarlandı. Konut projesi, sahiplerine hemen teslim edilebiliyor.

Petra Blan konut projesi ödeme seçenekleri

Konut projesindeki en düşük daire fiyatı 300 bin TL olarak belirlendi. Projedeki dairelere banka kredisi kullanarak sahip olabilmek mümkün. Ayrıca şirket bünyesinde kişiye özel ödeme seçeneklerinden faydalanarak da daire sahibi olunabiliyor.

Petra Blan konut projesi sosyal donatı özellikleri

Konut projesi, birbirinden zengin sosyal donatı özellikleriyle ilgi görüyor. Projede açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, fitness merkezi, kafe, sinema, güvenlik, kameralı güvenlik ve kapalı otopark gibi çok sayıda sosyal donatı olanağı mevcut durumda bulunuyor.

Asansörlü olan konut projesinde, ısıtma sistemi olarak merkezi sistem tercih ediliyor. Konut projesindeki dairelerde ısı pay ölçer de mevcut durumda bulunuyor. Yapı denetimi ve zemin etüdü yapılan konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun olarak hayata geçiriliyor.

Konut projesinin tam konumu neresi?

Konut projesi, oldukça merkezi bir konumda inşa ediliyor. İş dünyasının merkezinde konumlanan proje; Maslak-Levent metro hattında, Büyükdere Caddesi’ne yürüyüş mesafesinde hayata geçiriliyor.

Konut projesi, toplu ulaşım olanaklarına da oldukça yakın bir yerde inşa ediliyor. Proje, Metro Durağı’na 530 metre, Sanayi Metro Durağı’na ise 730 metre uzaklıkta yer alıyor. Bir kentsel dönüşüm projesi olan projenin etrafında çok sayıda üniversite mevcut durumda.

Petra Blan konut projesi, Yeşilce Mah. Barbaros Cad. Seyrantepe-Kağıthane/İstanbul adresinde inşa ediliyor.

Konut projesi hakkındaki bütün detaylı bilgilere 0212 295 85 98 numaralı telefonu arayıp ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.