Kategoriler
Emlak Haberleri

Pınartepe Residence satışlarına devam ediyor

Pınartepe Residence konut projesi Topçuoğlu İnşaat imzasını taşıyor. İstanbul Büyükçekmece’de sizleri bekleyen konutlarda aynı zamanda deniz ve göl manzarası bulunmaktadır. Hemen teslim ile anahtar sahibi olabileceğiniz daireler, banka kredisine oldukça uygun.

Pınartepe Residence proje özellikleri

İstanbul Büyükçekmece’de site üzerinde yükselen konutlar 3 blok üzerine ayrılıyor. Toplamda 97 dairenin bulunduğu konut projesinde daire tipleri 1+1’den 4+1’e kadar yükselmektedir. Daire boyutları 90 metrekare ila 246 metrekare arasında değişiyor. Geniş balkonların bulunduğu dairelerde kolay bir şekilde kiracı bulmakta zorlanmayacaksınız.

Site içerisinde açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu ve çocuk yüzme havuzu bulunmaktadır. 7’den 70’e her yaşı düşünen Pınartepe Residence projesi, çocuk oyun alanlarını da tasarıma dahil ediyor. Sauna, fitness merkezi gibi özel aktivitelere yer verebileceğiniz alanların yanı sıra araç korumasını üstlere çıkaran kapalı otopark bina içlerinde yer almaktadır. Güvenlik hizmetlerinin yanı sıra site içi ve dışarısında kameralı sistem ile yaşam alanınız korunuyor.

Deniz ve göl manzarası sayesinde balkonlarınızda oldukça keyifli aile sohbetlerine yer verebilirsiniz. Bina içerisinde yer alan su deposu, hidrofor, jeneratör ve asansör ile acil durumlarda bile sıkıntısız günler geçirmeniz sağlanıyor. Ankastre beyaz eşyaların bulunduğu konut içlerinde merkezi ısıtma sisteminden fayda sağlayabilirsiniz. Duşakabin kullanılan banyolarda şık tasarım sizleri bekliyor.

Projede yer alan daire fiyatları

Pınartepe Residence konut projesinde yapı denetimi ve zemin etüdü tamamlanmıştır. Deprem yönetmeliği ve yalıtım yönetmeliğine uyum sağlanarak oluşturulan konutlar, bahçeli ve dubleks olarak alıcının tercihine sunuluyor. 1+1 dairelerin satışının sağlandığı proje hemen teslim ile anahtarı vermeye hazır. 3+1 dairelerin 1.500 TL’den kiracı bulduğu bölgede yatırım fırsatları ayağınıza kadar geldi.

Son derece konforlu, modern tasarıma sahip daireler fiyatını 380 bin TL’den açmaktadır. Arzuya göre yapılacak tercihlerde fiyat 750 bin TL’yi bulmaktadır. Pınartepe Mahallesi, Avrupa Caddesi üzerinde bulunan konut projesi 2+1, 3+1 ve 4+1 daireleri satışa sunmuştur.

Hemen teslim ile Topçuoğlu İnşaat’ın imzasını taşıyan konutlardan daire sahibi olmak için aşağıda verilen iletişim numarası veya mail adresinden ulaşabilirsiniz. Satışların yüzde 70 oranında tamamlandığı projeden konut sahibi olmak için proje sahibi firma ile hızla iletişim kurunuz.

İletişim: 0212 855 96 10-16 / [email protected]