Kategoriler
Proje Haberleri

Pine Garden Kartal konutları satışa çıktı!

Pine Garden Kartal projesinin brüt 100 – net 74 m2 büyüklüğe sahip daireleri mevcuttur. Kantaroğlu İnşaat’ın en kaliteli projeleri arasındaki bu konut projesi, İstanbul’da ev sahibi olmak isteyenler için uygun daire seçenekleri sunmaktadır. Kartal Metrosu ile en fazla 10 dakikalık bir mesafede yer alan sitede kapalı otopark, açık otopark, güvenlik hizmeti, güvenlik kameraları ve yaklaşık 1500 m2 peyzaj alanı bulunur. Daire özellikleri arasında da önemli detaylar bulunmaktadır. Örneğin ses – ısı yalıtımına sahip andrezit pencere camları, kaliteli melamin ve çelik kapılar en kaliteli yapı ürünlerindendir. Ayrıca internet altyapısı, kablo TV altyapısı ve diyafon sistemi diğer özelliklerden bazılarıdır. Konum özellikleri de oldukça iyi olan bu dairelerin yakınında E 5 Karayolu, Kartal Adliyesi, Boyner Çarşı AVM ve Marmara Anatolium AVM bulunmaktadır. Ayrıca E 6 Karayolu ile Yakakent Caddesi’ne cepheli olan bu konutların hemen önünde duraklar mevcuttur.

Konumuyla dikkat çeken bu konutlar nerede yükselmektedir?

Proje, Kantaroğlu İnşaat tarafından İstanbul – Kartal’da gerçekleştirilmektedir. Site alanı Gümüşpınar Mahallesi üzerindedir ve karşısında Şehit Ayhan Sarılı Parkı vardır. Dolayısıyla bu lokasyon pek çok yere ulaşımın kolay olduğu bir noktadadır. Ege Sanayi İlkokulu, Yakacık Çocuk Hastanesi Acil Servisi ve Grand Tower AVM ile yürüme mesafesindedir. Dolayısıyla Pine Garden Kartal ilçesindeki en başarılı projeler arasındadır.

Pine Garden Kartal dairelerinin fiyatı ne kadardır?

Hepsi 2 + 1 odalı ve tek banyolu olan bu dairelerin büyüklükleri aynı düzeydedir. Bununla birlikte dairelerin bulunduğu katlar dolayısıyla fiyat değerlerinde değişiklik söz konusudur. Pine Garden Kartal satılık daire fiyatları genel olarak 600.000 – 640.000 TL arasındadır.

Ayrıca proje hakkında detaylı bilgi için arayınız: 0533 476 18 53