Kategoriler
Proje Haberleri

Piramit Papatya 3 Dalaman satışları devam ediyor

Muğla İli, Dalaman İlçesi, Merkez Mahallesi’nde konut projesi hayata geçirilmiştir. Söz konusu proje Üç Piramit İnşaat firması tarafından inşa edilmiş olup daireler oturuma hazır durumdadır. Piramit Papatya 3 Dalaman projesinde dairelerin satışları devam etmektedir. Projede daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Tüm bu soruların cevabı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikleri neler?

Konut projesi Dalaman, Merkez Mahallesi’nde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmiştir. Üç adet konut bloğundan meydana gelen konut projesindeki konut blokları 3 katlı olacak şekilde tasarlanmıştır. Toplam 40 adet dairelerin dışında ayrıca projede peyzaj ve sosyal alanlar yer almaktadır. Dalaman konut projesinde iki tip daire seçenekleri yer almaktadır. Bu daire tipleri ise 2+1 ve 3+1 tip konutlardan meydana gelmektedir. 2+1 tip daireler brüt 110 metrekare, net ise 100 metrekare büyüklüğündedir. 3+1 tip dairelerin alanları ise brüt 130 metrekare, net ise 118 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır.

Piramit Papatya 3 Dalaman projesinde yer alan dairelerde amerikan mutfak, beyaz eşya, teras, ankastre fırın yer almaktadır.  Ayrıca duşakabin, giyinme odası, termosifon, bulaşık makinesi, ebeveyn banyosu, ısıcam gibi özelliklerde mevcuttur. Bunların dışında ayrıca klima, set üstü ocak, çamaşır makinesi, buzdolabı, fiber internet, ankastre mutfak gibi özelliklerde dairelerde yer almaktadır.

Muğla konut projesindeki konut bloklarında kamera sistemi, ses yalıtımı, ısı yalıtımı, uydu sistemi yer almaktadır. Ayrıca kablo tv, açık yüzme havuzu, çocuk oyun parkı, spor alanı gibi özellikler de yer almaktadır. Ayrıca 2 metre genişliğinde yarısı kauçuk yarısı kilitli parke taşı yürüme yolu, 24 saat güvenlik, çocuk yüzme havuzu, kamelyalar yer almaktadır.

Piramit Papatya 3 Dalaman fiyatları ne kadar?

Dalaman konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, daire tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Ayrıca konut fiyatları dairenin bulunduğu kata ve bulunduğu cepheye göre değişmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden dairelerin fiyatları 460 bin TL’den başlamaktadır.

Brüt 110 metrekare büyüklüğe sahip 2+1 tip daireler 460 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

130 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip daireler ise 550 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır. Konut projesi konut kredisi kullanarak daire sahibi olmak isteyenler için krediye uygundur.

Proje nerede yer alıyor?

Piramit Papatya 3 konut projesi Dalaman şehir merkezinde olup meydana 500 metre, Seyfettin İnce Caddesi’ne 300 metre mesafededir. Konut projesi ayrıca havalimanı yoluna 400 metre mesafede yer almaktadır. Proje Merkez Mahallesi, Dalaman / Muğla adresinde yer almaktadır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi için 0252 692 33 27 ve 0543 747 26 48 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…..