Kategoriler
Proje Haberleri

Piraziz Greenpark Evleri Hacıoğlu Group farkıyla yükseliyor

Giresun’da yükselen Piraziz Greenpark Evleri alıcılarını bekliyor. Tam 48 aileye özel bir yaşam elde etme şansı sunan bu projede her bütçeye uygun ödeme yöntemleri mevcut. 3 dönüm araziye kurulu proje özel peyzajıyla dikkat çekmeyi başarıyor. Projede ödeme seçenekleri neler? Ayrıca proje konut kredisi kapsamına giriyor mu? Projede hangi daire tipleri mevcut?

Piraziz Greenpark Evleri daire seçenekleri

Proje kapsamında daireler 12 katlı bloklar içerisinde yer alıyor. Projede daireler ise brüt 190 net ise 180 metrekarelik geniş 4+1 daireler olarak karşımıza çıkıyor. proje kapsamında dairelerin kapalı otopark imkanı mevcut. Ayrıca otoparktan bağlantılı asansör sayesinde daireye direkt ulaşım imkanı da var. Projede yer alan lüks daireler geniş ve ferah balkonlarıyla da dikkat çekiyor.

Piraziz Greenpark Evleri sosyal olanakları

Proje size şehrin gürültüsünden uzak sakin bir yaşam vaat ediyor. Denize yürüme mesafesinde konumlu daireler hem deniz hem de kara manzarasına sahip. Site içerisinde sosyalleşmeniz adına kafe, bisiklet park alanları,kapalı yüzme havuzu gibi özelliklere sahip projede kendine ait sauna da mevcut. Ayrıca açık ve kapalı çocuk oyun alanları da proje içerisinde yer alıyor. Bununla birlikte projede jeneratör ve hidrofor sistemleri de var. Proje konumu itibariyle alışveriş merkezi, hastane, okullar, üniversite, polis merkezi, belediye gibi önemli merkezlere yakın durumda. Ayrıca otobüs durağı gibi ulaşım noktalarına da yürüme mesafesindeki proje aynı zamanda havaalanı ve anayola da yakın konumlanıyor. Proje sizlere sakin ve doğa ile iç içe bir yaşam sunarken tüm ihtiyaçlarınızı karşılamanızı da önemsiyor.

Piraziz Greenpark Evleri fiyat bilgisi

İnşaat firmasından satışta olan daireler görüntülü arama ile gezme imkanına sahip. Proje kapsamındaki brüt 190 metrekare 4+1 daireler 470 bin TL üzerinden satışta. Ayrıca projede ödeme yöntemi olarak takas yapmayı da tercih edebilirsiniz. Bununla birlikte projede yer alan daireler konut kredisi kapsamına da giriyor. Projeyi oturma amacı ile tercih edebileceğiniz gibi yatırım amacıyla da projedeki dairelerden birini almayı düşünebilirsiniz. Proje hakkında daha detaylı bilgi almak için 0452 888 00 15 telefon numarası üzerinden inşaat firması ile iletişime geçebilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayın…

Exit mobile version