Kategoriler
Emlak Haberleri

Pırlanta Çamlıca projesinde satışlar devam ediyor

Pırlanta Çamlıca konut projesinde satışlar devam etmektedir. Yapım sürecinin Erkan İnşaat tarafından üstlenildiği proje, İstanbul’un önemli semtlerinden biri olan Çamlıca’da yer alıyor. Anahtar tesliminin hemen yapıldığı lüks konutlardan ev sahibi olmak için daha fazla vakit kaybetmeyin.

Pırlanta Çamlıca proje özellikleri

Kozmopolit yapısı ile tüm dünyada dikkatleri üstüne çeken İstanbul şehrinde gerçekleştirilen konut projesi; yine İstanbul’un bir o kadar değerli semtlerinden biri olan Çamlıca’da yer almaktadır.

Semt genellikle köşkleri ve parkları ile ön plana çıkmış ve müdavimleri arasında nam salmıştır. Filmlere, şiirlere, romanlara konu olan bir bölge özelliğini ayrıca taşıyan Çamlıca’ya pırlanta değerinde konut projesinde 2014 yılı itibariyle sona ulaşıldı.

12 bin 570 metrekarelik bir alanda konumlandırılan lüks konutlar, toplamda 40 adet olarak görülüyor. Pırlanta Çamlıca projesinde yer alan konut boyutları ise 315 ila 417 metrekare arasında değişmektedir. 4+1 ve 5+1 daire seçenekleriyle büyülemeye devam eden bu lüks yapılarda yaşam alanınız oldukça konforlu.

Bireysel fitness salonu, hamam, sauna, açık yüzme havuzu ve kapalı otoparkı ile birçok hizmeti ayaklarınızın altına seren konut projesi; şehrin karmaşasından uzak kalmakla birlikte aynı zamanda şehre bir o kadar yakındır.

Projede sahip olunan imkanlar

Site içerisinde sahip olacağınız imkanlara çocuk yüzme havuzu ve çocuk oyun alanları da dahil edilmiştir. Güneşlenme terasının deniz manzarasına sahip olduğu bölge üzerinde ayrıca güvenlik hizmetleri verilmekte. Tenis kortu gibi özel alanlar sayesinde vaktinizi kaliteli bir şekilde değerlendirebilirsiniz. Yürüyüş parkuru ile her sabah kahvaltı öncesinde kendinize zaman tanımanız da olası. Kamelyaların site içerisinde yer aldığı alanda kameralı güvenlik sistemi daima aktif bir vaziyette sizleri bekliyor.

Bina içerisinde asansör, hidrofor, jeneratör, su deposu, yangın merdiveni, sprinkler sistem bulunmaktadır. Ankastre beyaz eşyalarla birlikte teslim edilen dairelerde balkon, duşakabin, ebeveyn banyosu ve ebeveyn giyinme odası yeni alıcılarını beklemekte.

Jakuzinin bulunduğu dairelerde ayrıcalıklı olarak teras bulunmaktadır. Merkezi ısıtma sisteminden yarar sağlayan site sakinleri, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun; yapı ve zemin etüdü tamamlanmış dairelerde yaşam fırsatına sahip oluyor.

Kapalı otoparkta her villaya özgü 4 araçlık yer ayrılmıştır. Shuttle hizmeti ile ayrıcalıklı yaşamın fırsatlarının sunulduğu site içerisinde 9 bin 870 metrekarelik alan sadece yeşillik için ayrılmıştır. Blok üzerinden hayata geçirilen Pırlanta Çamlıca konutları, her blokta 4 daire şeklinde tasarıma sahiptir.

Mimari tasarım işini Ömer Çamoğlu bizzat yürütmüş ve özel alanlarda kendi yeteneğini konuşturmuştur. Daire başı fiyat olarak 2 milyon 200 bin TL üzerinden başlayan fiyatlar ile çarpıcı sitede yer edinmek mümkün.

Banka kredisine uyumlandırılmış yapısı ile dikkat çeken Pırlanta Çamlıca konut projesi, oturum amaçlı her türlü alımda hemen teslim yapmaktadır. Altunizade Mahallesi’nde bulunan konumu ile dikkat çeken lüks yapılarda sizleri bekleyen avantajları kaçırmayın.