Kategoriler
Proje Haberleri

Pırlanta Evleri Ezine ilçesinde satışa çıktı

Pırlanta Evleri Ezine projesinde 2 + 1 ve 3 + 1 odalı daire seçenekleri bulunmaktadır. Vizyonkale İnşaat & Emlak firmasının bu daireleri 3 cephelidir. Ayrıca dairelerde üçlü mutfak ankastre seti ve kombi altyapıı mevcuttur. Hemen anahtar teslimi fırsatı ile satışa çıkan konutların brüt ve net oalrak ölçüleri ise şöyledir:

  • 2 + 1 Odalı daireler: Brüt 90 metrekare – Net 80 metrekare
  • 3 + 1 Odalı daireler: Brüt 135 metrekare – Net 120 metrekare

Tamamı tek banyoya sahip olan konutların PVC doğrama ürünleri ısı yalıtımına sahiptir. Ayrıca iç cephe ve dış cephe boyası oldukça uzun ömürlüdür. Mantolama sistemi ise konutları tüm olumsuz dış etkenlerden koruyabilecek kalitededir.

Projenin konum özellikleri nelerdir?

Bu proje kapsamında piyasaya çıkmış olan daireler, Ezine satılık daire seçenekleri arasındadır. Ayrıca söz konusu proje, konum itibariyle bu ilçenin en güzel bölgelerinden birinde gerçekleşmiş olmaktadır. Akçin Çayı’nın karşısında yer alan daireler Seferşah Mahallesi’nin Çay Sokağı üzerindedir. İzmir – Çanakkale Yolu ve Çanakkale Caddesi gibi merkezi güzergahlar ise 5 – 10 dakikalık mesafededir. İlçe merkezine ulaşım kolay olduğundan dolayı ise alışveriş, sağlık ve eğitim hizmetlerine ulaşım kısa sürmektedir.

Pırlanta Evleri Ezine satılık daire fiyatları ne kadardır?

Çanakkale satılık daire fiyatları bölgeden bölgeye değişim göstermektedir. Yaklaşık 30 bin nüfusa sahip olan Ezine’deki bu konutlar ise ilin fiyat ortalamasından uzak olmamaktadır. Dolayısıyla Pırlanta Evleri Ezine satılık daire fiyatları genel olarak şöyledir:

  • 2 + 1 Odalı daireler: 365 bin TL
  • 3 + 1 Odalı daireler: 540 bin TL

Bununla birlikte, satış durumundaki konutların hepsi araç ya da arazi takası ile alınabilmektedir. Konut kredisi de kullanıma açıktır. Proje hakkında detaylı bilgiye ulaşmak isteyenler, aşağıdaki numaralardan herhangi birini arayabilir:

  • 0 286 999 18 53
  • 0 546 538 46 54

Daha başka konut projeleri ile ilgileniyorsanız TIKLAYINIZ….

Exit mobile version