Kategoriler
Proje Haberleri

Pırlanta Park Mudanya’da kişiye özel ödeme

Bursa’nın Mudanya ilçesinde, Uray İnşaat firması imzasıyla hayata geçirilen Pırlanta Park Mudanya konut projesi, toplam 7 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

6 blokta toplam 48 adet daireden meydana gelen konut projesinde; 3+1 tipte ve 5+2 dubleks tipte daireler mevcut. Sahiplerine hemen teslim edilebilir durumdaki konut projesindeki dairelerin büyüklükleri, brüt 210 metrekare ila 394 metrekare arasında tasarlandı.

Konut projesinin yüzde 75’i sahiplerine teslim edildi.

Pırlanta Park Mudanya konut projesi fiyat bilgisi

Konut projesindeki 3+1 tipteki daireler 350 bin TL ila 550 bin TL arasında fiyatlarla alıcıya sunuluyor. Konut projesindeki 5+2 dubleks tipteki daireler ise 700 bin TL ila 900 bin TL arasında fiyatlarla satılıyor.

Konut projesinde banka kredisi kullanarak daire sahibi olunabiliyor. Ayrıca kişiye özel ödeme koşullarından yararlanabilmek de mümkün.

Pırlanta Park Mudanya konut projesi sosyal donatı özellikleri

Konut projesinde birçok sosyal donatı olanağı var. Projede açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, fitness merkezi, kameralı güvenlik, kapalı otopark ve yürüyüş parkuru gibi çok sayıda sosyal donatı özelliği yer alıyor.

Deniz manzaralı olan projede, asansör ve balkon da mevcut. Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa edilen konut projesinde, yapı denetimi ve zemin etüdü de yapılmış durumda bulunuyor. Konut projesi, geniş yeşil alanlarıyla da dikkat çekiyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Konut projesi, Mudanya’nın en değerli ve gözde bölgelerinden Halit Paşa Değirmendere mevkiinde hayata geçiriliyor. Proje, ulaşım olanaklarına ve sağlık tesislerine de oldukça yakın bir noktada yükseliyor. Pırlanta Park Mudanya konut projesi, Halit Paşa Mah. Değirmendere Mevkii Yumurta Tepe Cad. 34. Sok. No: 15 Mudanya/Bursa adresinde yer alıyor.

Konut projesi hakkındaki detaylı bilgilere 0224 251 18 18 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.