Kategoriler
Proje Haberleri

Plajyolu Marina İzmit 5 konutları satışta! Daire seçenekleri neler?

Plajyolu Marina İzmit 5 projesinde birbirinden farklı daire seçenekleri bulunmaktadır. Serkar İnşaat tarafından hayata geçirilen bu proje için teslimat tarihi 30 Nisan 2022’dir. İnşaat çalışmaları devam etmekte olan daireler ise büyüklüklerine göre şunlardır:

  • 1 + 1 Odaya sahip daire seçenekleri: Brüt 87 metrekare
  • 2 + 1 Odaya sahip daire seçenekleri: Brüt 116 metrekare
  • 3 + 1 Odaya sahip daire seçenekleri: Brüt 126 metrekare / Brüt 132 metrekare

Bu daire seçenekleri, Marmara Bölgesi’nin deprem riskine karşı en dayanıklı şekilde inşa edilmektedir. Depreme dayanıklı temel ve kaliteli yapı malzemeleri, Marina İzmit 5 konutlarının güvenilirliğini artıran detaylardır. Ayrıca projenin tüm daire seçenekleri fiber net altyapısına sahip olacaktır. Derzli camdan üretilmiş duşakabin, 1. sınıf kalitede seramik, laminant ve parke zeminler, yalıtımlı duvarlar ve pencereler de standart konut özellikleri arasındadır.

Plajyolu Marina İzmit 5 projesinin konum özellikleri nelerdir? Bu konutlar nerede yükseliyor?

Serkar İnşaat’ın devam etmekte olan projesi, Kocaeli – İzmit’in Cumhuriyet Mahallesi üzerindeki Günaydın Sokak’ta konumludur. Marmara kıyısında bulunan bu lokasyonun çevresi pek çok yeşil alanla kaplıdır. Bünyamin Akman Parkı, Ekopark, Demokrasi Parkı ve Basri Tuğral Parkı bunlardan bazılarıdır. Ayrıca İstanbul – İzmit Yolu üzerinde bulunacak olan daireler; Muammer Dereli Aile Sağlığı Merkezi ile Kuruçeşme Aile Sağlığı Merkezi’ne de çok yakın bir mesafededir. Ayrıca Zübeyde Hanım İlkokulu ve Atatürk Mesleki – Teknik Anadolu Lisesi de bu proje alanına çok yakındadır.

Satılık daire fiyatları ne kadar olacaktır?

İnşaat çalışmaları henüz sonuca ulaşmış olmadığı için projenin fiyat değerleri hakkında kesin bilgi mevcut değildir. Fakat firmanın belirlediği tahmini değerler, konut türlerine göre şunlardır:

  • 1 + 1 Odaya sahip daire fiyatları: 385 bin TL
  • 2 + 1 Odaya sahip daire fiyatları: 585 bin TL
  • 3 + 1 Odaya sahip daire fiyatları: 700 – 705 bin TL

Ayrıca bu konut seçeneklerinin hepsi krediye uygun olarak satışa çıkacaktır. Plajyolu Marina İzmit 5 satılık daire seçenekleri hakkında daha fazla bilgi almak için; 0532 562 09 70 numarasına ulaşmak yeterlidir.

Exit mobile version