Kategoriler
Emlak Haberleri Kampanyalar Manşet

Plastform Mimarlık İnşaat’tan ev alana araba kampanyası

Hayata geçirdiği tasarımlarla yapı sektöründe adından söz ettiren Plastform Mimarlık İnşaat yeni yılda yeni bir ev sahibi olma fırsatı sunan büyük bir kampanya ya imza atıyor. Çanakkale’de teslimlerin hemen yapıldığı Sırça Köşkler projesi, Paragon projesi, Çeşmi Bülbül Yalıları projesi ve Alize Evleri projesi olmak üzere toplam 4 projeyi kapsayan yeni bir kampanya başlattı. Bu dört projeden birinden daire satın alanlar araba sahibi oluyor.

31 Aralık 2018 tarihine kadar devam edecek olan kampanyada dört projeden daire satın alan her vatandaş çekilişsiz kurasız otomobil sahibi olacak. Plastform Mimarlık İnşaat, Çanakkale’de şehrin en önemli lokasyonlarda yer alan oturuma hazır durumda olan Sırça Köşkler projesi, Paragon projesi, Çeşmi Bülbül Yalıları projesi ve Alize Evleri projesinde büyük bir kampanyaya imza atıyor.

Dört projede yer alan dairelerin tipine göre araba modellerinin değiştiği kampanyada, 2+1 daire satın alana C Elysee serisi, 3+1, 4+1 ya da yalı dairesi satın alan herkese ise C3 serisi son model bir Citroen otomobil hediye edilecek.

Toplam 50 adet daire için geçerli olan kampanyaya dahil dört projede yer alan dairelerin fiyatları ise 450 bin TL’den başlıyor 1 milyon 200 bin TL’ye kadar yükseliyor.