Kategoriler
Proje Haberleri

Platin Life Tekirdağ satışları devam ediyor

Platin Life Tekirdağ geniş odaları ve konforlu daireleri ile sizlere sunulmaktadır. Bu proje sizlere Gold Emlak firması tarafından 2 + 1 ve 3 + 1 evler sunulmaktadır. Satışa sunulan bu evleri detaylı bir biçimde inceleyerek hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Projede bulunan evler özellikleri ile dikkat çekmektedir. Sizler bu daireleri detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz. 2+1 tip daireler brüt 115 metrekare, net ise 90 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır. 3+1 tip daireler ise brüt 155 metrekare, net ise 143 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır.

Projenin iç ve dış özellikleri hakkında

Bu projedeki evler konumu dolayısı ile güneş almaktadır. Proje 2 bloktan oluşmaktadır. A blokta 3 adet 2 + 1 daire bulunmaktadır. Toplamda bu blokta 10 daire, 2 işyeri mevcuttur. B blokta 2 adet 3 + 1 daireler bulunmaktadır. Bu evde seramik zemin bulunmaktadır. Geniş mutfağı ve içerisinde bulunan ankastre fırın, set üstü ocağıyla sizlere istediğiniz konforu vermektedir. Ayrıca bu evlerde Hilton banyo bulunmaktadır. Bu evler içerisinde ebeveyn banyosu da bulunmaktadır. Aynı zamanda apartmanın içerisinde asansör vardır. Ses ve ısı yalıtımı da evin dış cephesinde bulunmaktadır. Ayrıca otoparkının bulunması arabası olan ev sahibi için oldukça iyi bir özelliktir. Evinlerin kapısı olarak çelik kapı kullanılmaktadır. Sizlere doğa ile iç içe olan aynı zamanda şehirdeki istediğiniz kolaylığı ayağınıza getiren evler sunulmaktadır. Konforlu ve modern dizayn edilen bu evlerden yaralanmanız mümkündür. Bu şekilde evlerin iç ve dış yapısını detaylı bir biçimde anlatmak mümkündür.

Platin Life Tekirdağ konumu hakkında

Bu projenin özelliklerinin yanı sıra konumu ile de dikkat çekmektedir. Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde bulunan bu evlerin konumu sizlere oldukça kolaylık sağlar. Konumu sayesinde hastane ve eczane gibi sağlık problemlerini kolay bir biçimde doktora giderek atlatabilirsiniz. Ayrıca bu evler sizlerin markete gitmenize de kolaylık sağlar. Park gibi vakit geçirmeniz için olan yerlere de giderek kendinize vakit ayırabilirsiniz. Aynı zamanda semt pazarına da yürüme mesafesi ile ulaşmak mümkündür. Eğitim açısından da okula giden öğrencilere kolaylık sağlamaktadır. Ulaşım olarak otobüs durakları oldukça yakındır. Aynı zamanda dolmuş ve minibüs seçeneklerinden de yaralanabilirsiniz. Bu projedeki evler sizlere hem deniz hem de şehir manzarası sunmaktadır. Bu evler seçenekleriniz arasına girebilir.

Platin Life Tekirdağ Ev Fiyatları Ne Kadar?

Konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, dairelerin büyüklüğüne ve tipine göre değişmektedir. Ayrıca konutların fiyatları bulunduğu kata ve cepheye göre değişiklik göstermektedir. Projede yer alan brüt 155 metrekare büyüklüğe sahip 3+1 tip dairelerin fiyatları 950 bin TL’den başlamaktadır. Brüt olarak 115 metrekare alanı olan 2+1 tip dairelerin fiyatları ise 625 binden başlamaktadır. Proje konut kredisi kullanarak daire sahibi olmak için uygundur. Konut projesi 30 Haziran 2022 tarihinde tamamlanarak teslim edilmesi planlanmaktadır.

Bu şekilde projeyi sizlere anlatmak mümkündür. Daha detaylı bilgi alarak bu evler hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Detaylı incelemeler yaparak bilgi sahibi olmak mümkündür.

Bu proje hakkında daha fazla bilgi almak için 0 (532) 506 14 06 numaralı telefonu aramanız mümkündür.

Daha fazla güncel proje için tıklayınız…