Kategoriler
Proje Haberleri

Plus Gold Residence Sivas satılık daire fiyatları belli oldu

Plus Gold Residence Sivas merkezinde yükselen en donanımlı ve konforlu projelerden bir tanesidir. Bu projenin 3 + 1 odalı daireleri brüt 170 m2, net 150 m2 büyüklüğünde olmaktadır. Ayrıca, 24 daire ve 4 dükkandan oluşan projenin tüm daire seçenekleri aynı özelliklere sahiptir. Site girişinde sensörlü kapı mevcuttur. Bahçe alanında ise yürüyüş parkuru, açık otopark, çocuk parkı, yeşil alan ve kamelyalar bulunmaktadır. Proje kapsamında inşa edilen 2 bloğun içinde ise onar kişilik geniş asansörler vardır.

Daire içi özellikler de konfor açısından çok önemli detaylara sahip olmaktadır. Örneğin 15 m2 büyüklüğündeki kullanışlı balkon bunlardan bir tanesidir. Ayrıca bu balkonların sürgülü kapısı vardır. Giyinme odası, kiler bölmesi ve ebeveyn banyosu dairelerin konforunu yükselten özelliklerdendir. Bununla birlikte tam 7.2 inç ekran büyüklüğüne sahip son model görüntülü diyafon sistemi, derzli parke zemin ve kaliteli duvar kağıtları çok kalitelidir.

Plus Gold Residence Sivas mahallelerinden hangisinde yükseliyor?

Projenin hayata geçmekte olduğu arazi, şehir merkezinde yer alan Tuzlugöl Mahallesi’ndedir. Milli Mücadele Caddesi üzerinde bulunan TOKİ Şehit Üsteğmen Şükrü Pürlü Ortaokulu ve TOKİ Yenimahalle Konutları siteye 5 dakikalık mesafededir. Ayrıca Plus Gold Sivas şehir merkezinin en güvenli ve en sakin bölgelerinden birinde bulunmaktadır. Site alanından şehrin pek çok yerine ulaşım da hiç zor değildir.

Satılık daire fiyatları ne kadardır?

Satışa çıkmış olan bu daireler takas yolu ile alınabilmektedir. Ayrıca kredi imkanı da vardır. Plus Gold Residence Sivas satılık daire fiyatları ise 540.000 TL’den başlar.  Bu konuda detaylı bilgi almak için 0 553 124 90 17 numarasına ulaşmak mümkündür.

Diğer proje haberleri için TIKLAYINIZ

Exit mobile version