Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Plusera City Maltepe’de yükseliyor

İstanbul Anadolu Yakası, Maltepe İlçesi’nde hayata geçirilen Plusera City projesinde satışlar başladı. Söz konusu olan konut projesi Plusera İnşaat firmasının imzası ile inşa ediliyor.

İnşaat çalışmalarına tüm hızıyla devam ettiği konut projesinin 2022 yılı içerisinde tamamlanarak daire sahiplerine teslim edilmesi planlanmaktadır. Söz konusu olan proje birbirinden bağımsız toplam 4 konut bloğundan meydana geliyor.

Modern mimarisi ile dikkat çeken proje bulunduğu bölgede adından söz ettirmeyi başarıyor. Bahsi geçen proje bünyesinde dairelerin yanı sıra 20 adet ticari ünitelerde yer alıyor. Böylelikle bölgedeki daire ihtiyacının yanı sıra dükkan ihtiyacına da cevap verecek şekilde inşa edilmekte olan projede 14 bin 820 metrekare yüzölçümüne sahip arsa parseli üzerinde inşa ediliyor. Plusera City projesi bünyesinde farklı tip ve büyüklüklerde toplam 397 adet daire bulunuyor.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Plusera City projesinde bulunan konutlar altı farklı daire tipinden meydana geliyor. Söz konusu olan projedeki konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre değişiklik gösterecek şekilde düzenlenmiş durumda. Projede bulunan konutlar 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 3,5+1 ve 4,5+1 olarak yaşama kazandırılıyor. Projede yer alan konutların alanları 67 metrekare ile 296 metrekare arasında değişiyor.

Projede fiyatlar ne kadar?

Konut projesinde yer 1+1 dairelerin fiyatları 586 bin 250 TL ile 668 bin 750 TL arasında değişiyor. Projede 2+1 tipindeki dairelerin fiyatları ise 690 bin TL ile 1 milyon 143 bin TL arasında değişiyor. Projede sıfır faizle daire sahibi olma fırsatı ve peşin ödemelerde ise indirim ikanı sunuluyor.

Plusera City projesinde sosyal alanlar nelerdir?

İnşa edilen konut projesi kapsamında alıcılar için birçok sosyal alanları ile dikkat çekiyor. Marmara Denizi ve Prens Adaları manzarasına sahip konut projesinde açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, Türk hamamı ve kafe gibi sosyal aktivite alanları yer alıyor. Projede ayrıca basketbol sahası, açık otopark ve kapalı otopark gibi sosyal alanlar yer alıyor.

Projede yer alan konutlar nerede inşa ediliyor?

Plusera City projesinde bulunan konutlar merkezi lokasyonu itibariyle de ilgi görüyor. Söz konusu olan konut projesi Esenkent Mahallesi, Atlas Sokak, Maltepe / İstanbul adresinde inşa ediliyor.

Bahsi geçen konut projesinin 2022 yılı Aralık ayı içerisinde tamamlanarak hak sahiplerine teslim edilmesi beklenmektedir.

Tel: 444 9 127