Kategoriler
Proje Haberleri

Point 104 konutları Kütahya’nın merkezinde yükseliyor

Point 104 adlı konut projesi Kütahya’da hayata geçmiştir. Tamamı 3 + 1 türündeki dairelerden meydana gelen bloklar 5 katlı olmaktadır. Her dairenin tavan yüksekliği ise 3 metredir. Ayrıca yapı malzemelerinin ısı ve ses yalıtımı dikkate alınarak seçilmiş olması çok önemli bir detaydır. Bu konutlar şehir merkezinde bulunmasına rağmen çeşitli gürültüden neredeyse hiç etkilenmemektedir. Güvenlik ve kapıcı görevlisi bulunan sitenin çevresi kameralarla izlenmektedir. Projenin en fazla dikkat çeken yönü ise bazı dairelerin villa konseptinde oluşudur. Kütahya satılık villa seçeneklerine iyi bir alternatif olan villa daireleri, blokların bahçe katında bulunmaktadır. Sadece bu konutlar için özel kış bahçeleri de tasarlanmıştır.

Ayrıca yerden ısıtma sistemi sayesinde ısıtılan daire içleri de çeşitli donanımlara sahiptir. Musluk bataryaları, hilton dolapları ve duşakabin gibi pek çok banyo ürünü Vitra markalıdır. Ayrıca tüm dairelerin mutfak dolapları Lake kaplamaya sahiptir. Dairelerin 2 metre 40 santimetre yüksekliğindeki çelik kapıları, anahtar dışında hiçbir şeyle açılamayacak kadar sağlamdır. Bununla birlikte günde 3 kez alışveriş servisi mevcuttur. Ücretsiz oto yıkama, açık havuz, tenis kortu ve çocuk oyun alanı da Point 104 konutlarının sahip olduğu imkanlardandır.

Proje hangi şehirde hayata geçmiştir?

Bu konutlar, Kütahya – Akkent Mahallesi satılık daire seçenekleri arasındadır. Ayrıca sitenin, şehir merkezindeki bir arsada yükselmesi avantajlı bir durum olmaktadır. Kütahya – Eskişehir Yolu ile Kütahya – Tavşanlı Yolu’nun kesiştiği noktada yer alan bu daireler Sera Kütahya AVM’nin karşısındadır.

Point 104 satılık daire fiyatları ne kadardır?

Kütahya satılık daire ilanlarını inceleyenler için Point 104 satılık daire fiyatları önemli olabilmektedir. Bu dairelerin fiyatları ise konut büyüklüklerine göre şöyle sıralanır:

(Brüt – Net m2)

  • 295 – 175 m2: 750.000 TL
  • 198 – 181 m2: 700.000 TL
  • 150 – 133 m2: 585.000 TL

Ayrıca Kandaz İnşaat’ın bu projesi hakkında daha detaylı bilgi almak için arayabilirsiniz: 0545 227 70 40

 

Exit mobile version