Kategoriler
Proje Haberleri

Polat Tower Basın Ekspres muhteşem konumuyla satışta!

Polat Tower Basın Ekspres projesi, 217 konut ve 21 mağaza bulundurmaktadır. Ayrıca bu rezidans 28 katlıdır. İbrahim Polat Holding kuruluşlarından olan Polat İnşaat tarafından gerçekleştirilmekte olan proje, genel olarak konumu ile dikkat çekmektedir. Örneğin pek çok market, alışveriş merkezi, hastane, eczane, okul ve durak proje alanına yakın mesafededir. Bununla birlikte projenin iç mekan donanımı da oldukça yeterlidir.

Yangın alarmına sahip olan rezidans dairelerinin hepsi çelik kapılıdır. ADSL altyapısı ve ankastre mutfak eşyaları dışında, rezidans alanı güvenlik tarafından korunmaktadır. Şehrin merkezi bir noktasında yer alan bu konutlarda otopark hizmeti de mevcuttur. Özellikle Halkalı Caddesi Metro Durağı’na çok yakın olan rezidans, Basın Express olarak bilinen bölgede yer alır. Pek çok İETT durağının yanı sıra, Hoca Ahmey Yesevi Metro İstasyonu da rezidans ile kısa mesafededir. Anaokulları ve ilkokullar dışında, pek çok liseye ya da üniversiteye ulaşım oldukça kolaydır. Bağcılar Erol Battal Ortaokulu, Özel Basın Yolu Final Ortaokulu ve Küçükçekmece Özel Limentessori Anaokulu en yakındadır. Orhan Cemal Fersoy ve Hacı Bektaş Veli Anadolu liseleri de rezidansa yakın olmaktadır. Ayrıca Ahi Evran Kız İmam Hatip Lisesi ve Kültür Üniversitesi de aynı civardadır.

Bu gibi konum özellikleri ile dikkat çeken Polat Tower Basın Ekspres, hastanelere çok yakındır. Bunların dışında aile sağlığı merkezlerinin ve eczanelerin de yanı başındaki rezidanstan, büyük alışveriş merkezlerine ulaşmak en fazla 10 – 15 dakika sürmektedir. Örneğin en yakındaki alışveriş merkezleri şunlardır: Hemen karşısındaki 212 İstanbul Power Outlet, Arena Park AVM, Starcity Outlet, Migros ve Evkur.

Proje alanı nerededir?

Bu proje, İstanbul’un Bağcılar ilçesindeki Mahmutbey Mahallesi’ndedir. Halkalı Caddesi üzerinde yer alan rezidans, İstanbul’un en iyi projelerindendir.

Polat Tower satılık daire fiyatları ne kadardır?

Polat Tower satılık daire fiyatları, dairelerin oda sayılarına ve kat durumuna bağlıdır. Daireler 1 + 1, 2 + 1 veya 3 + 1 olabilmektedir. Projedeki konutların fiyatı ise 1.000.000 – 1.600.000 liradan başlar. Ayrıca daha detaylı bilgi için 0533 667 8551 numarası aranmalıdır.

Diğer proje haberleri için tıklayınız.

Exit mobile version