Kategoriler
Proje Haberleri

Polsan Prestij Konutları fiyat

Ankara şehrine bağlı bulunan ilçelerden olan Sincan’da Polsan Prestij Konutları projesi hayata geçiriliyor. Söz konusu olan proje Salihoğulları – Lütfifani Adi Ortaklığı altında yaşama kazandırılıyor. Çalışmalarına tüm hızıyla devam edilen projenin bu yıl sonuna doğru tamamlanması planlanıyor. Bahsi geçen proje modern ve yüksek mimarisi ile bulunduğu bölgede şimdiden dikkat çekmeyi başarmış durumda.

Söz konusu olan proje birbirinden bağımsız bloklardan meydana geliyor. Polsan Prestij Konutları projesi bünyesinde 452 konut barındıracak şekilde planlandı. Bahsi geçen projedeki konutlar 15 katlı olarak inşa ediliyor.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Proje kapsamında inşa edilmekte olan konutlar üç farklı daire tipine sahip olacak şekilde planlanmış durumda. Projede yer alan konutların büyüklükleri de tıpkı daire tipleri gibi farklılık gösterecek şekilde tasarlandı. Polsan Prestij Konutları projesinde bulunan konutlar 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerinde inşa ediliyor. Bahsi geçen konutların büyüklükleri ise 114 metrekare ile 190 metrekare arasında değişiklik göstermekte.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Söz konusu projede yer alan konutların fiyatları daire tiplerine ve konut büyüklüklerine göre değişiklik gösterecek şekilde ücretlendirilmiş durumda. Polsan Prestij Konutları projesinde bulunan 2+1 kontlar 249 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Proje kapsamında inşa edilmekte olan 3+1 konutların fiyatları ise 335 bin TL’den başlayacak şekilde ücretlendirildi. Bahsi geçen konut projesindeki 4+1 konutlar ise 425 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda.

Projede yer alan konutlar nerede inşa ediliyor?

Proje kapsamında yaşama kazandırılmakta olan konutlar lokasyonu itibariyle alıcılarına avantaj sağlıyor. Söz konusu proje Ankara ilinin Sincan ilçesinde yükseliyor. Polsan Prestij Konutları projesinde bulunan konutlar Törekent Mahallesi’nde inşa ediliyor. Bahsi geçen konutlar 252. caddede bulunuyor.

Söz konusu olan konutların alıcılarına 2019 yılının sonuna doğru teslim edilmesi planlanıyor.

Telefon: 0 549 827 46 92