Kategoriler
Proje Haberleri

Porta Vadi hemen teslim

İstanbul’un Kağıthane ilçesinde, Tüm Yapı inşaat firması imzasıyla hayata geçirilen Porta Vadi konut projesi, toplam 33 bin 784 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Projede toplam 4 blokta 72 daire, 166 ofis ve 20 mağaza mevcut durumda bulunuyor. Blokların 1’inde rezidanslar, 3’ünde ise ofisler yer alıyor. Projede 1+1 tipte, 2+1 tipte, 3+1 tipte ve 4+1 tipte daireler var. Projedeki daireler 95 ila 310 metrekare, ofisler ise 48 ila 1.025 metrekare büyüklüğe sahip durumda bulunuyor.

Karma proje, sahiplerine hemen teslim edilebilir durumda bulunuyor. Projenin yaklaşık olarak yüzde 90’ı satıldı.

Porta Vadi karma projesi fiyat bilgisi

Projedeki 1+1 tipteki daireler 1 milyon 236 bin TL’den başlayan fiyatlarla, projedeki 2+1 tipteki daireler 1 milyon 885 bin TL’den başlayan fiyatlarla ve projedeki 3+1 tipteki daireler ise 2 milyon 236 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcıya sunuluyor.

Karma projede yüzde 10 peşinat verip 1’er yıl ara ile verilecek 2 ara ödeme ile kalan yüzde 60’lık kısım için 120 aylık 0.98 faiz oranlı banka kredisi kullanabilmek mümkün.

Porta Vadi karma projesi sosyal donatı olanakları

Konut projesinde birçok sosyal donatı özelliği bulunuyor. Projede fitness merkezi, güvenlik, kameralı güvenlik, kapalı otopark, restoran, sauna, tam donanımlı spor salonu, açık yüzme havuzu gibi sosyal donatı alanları var.

Asansörlü konut projesinde, merkezi ısıtma sistemi bulunuyor. Dairelerde ısı pay ölçerin de yer aldığı projede, ebeveyn banyosu ve balkon mevcut.

Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun olarak inşa edilen konut projesinde yapı denetimi ve zemin etüdü yapıldı.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Konut projesi oldukça merkezi bir konuma sahip. Cendere Vadisi’nde inşa edilen konut projesi, Vadistanbul projesine komşu. Metroya yakın bir konumda yer alan proje, Türk Telekom Stadyumu’na da kolay ulaşılabilir bir noktada.

Porta Vadi konut projesi, Cendere Cad. No: 105/1 Kağıthane/İstanbul adresinde.

Telefon: 0212 285 9 285