Kategoriler
Kampanyalar Manşet

Porta Vadi peşin alımlarda yüzde 15 indirim

Porta Vadi projesi konut ve ofis olmak üzere Tüm Yapı tarafından hayata geçirilmiştir. Projede peşin alımlarda yüzde 15 indirim kampanyası ile konut sahibi olmak ister misiniz? Üstelik müşterisine değer veren ve yatırım merkezi haline dönüşen projede anahtar hemen teslim!

Porta Vadi proje özellikleri

İstanbul’un hızlı gelişme bölgelerinden birisi sayılan Cendere Vadisi konumu ile hayata geçen proje yatırımcısına kazandırmayı sürdürüyor. Vadi İstanbul projesine komşu olan Porta Vadi projesi aynı zamanda önemli bölgelere de hakimdir. Türk Telekom Stadyumu ve inşasına devam edilen Şişli Etfal Hastanesi ile arasında kısa bir mesafe bulunmakta.

4 blok üzerinde konumlandırılan ve toplamda 72 daire, 166 ofis ile 20 mağazadan oluşmaktadır. Blokların 3’ü ofisler için ayrılmış; bloklardan sadece 1’i ise rezidans olarak belirlenmiştir. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinin sizleri beklediği projede Tüm Yapı imzası kendini hissettirmeye devam ediyor.

Daire boyutları 95 ila 350 metrekare arasında değişirken, ofisler 48 ila 1.025 metrekareye varan seçenekleri sunmaktadır. 4+1 daireler 305 metrekare olarak tasarlanmış, 3+1 dairelerde bu rakam 180 ila 310 metrekare arasında değişmiştir.

Site içerisinde yer alan fitness merkezi sayesinde hayatınızda daima yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Güvenlik personellerinin aktif olduğu alanda aynı zamanda kameralı güvenlik sistemleri bulunmaktadır. Kapalı otopark sayesinde araçlar en az sizler kadar güvenli olacak.

Merkezi ısıtma sisteminden yararlanan yapılar ısı pay ölçer bulundurmaktadır. Daire içlerinde ebeveyn banyosu ve görünüşü itibariyle yeni tip rezidanslara uygun balkon sizleri karşılıyor. Binalarda katlara ulaşım bakımından asansör bulunması da ayrıca yorgunlukların önüne geçmekte.

Projede yer alan fiyatlar

Porta Vadi hakkında verilen bilgilere göre proje temelinden sağlam geliştirilmiştir. Akıllı alt sisteminin dahil edildiği yapılar için İstanbul Teknik Üniversitesi yetkili isimlerinden yardım alındı. Zemin sağlamlığını arttırmak amacıyla toplam uzunluğu 112 kilometreyi bulan beton kolonlar kullanılmıştır. Projenin konut bölümünde yer alan Belgrad Ormanı ve Sadabat Deresi tarafında teraslı dairelere ve çatıda havuzlu bölümlere yer verilmiştir. Bloklar arası mesafenin 35 metre olarak belirlendiği projede çevreye duyarlı aydınlatmalar kullanıldı. Ayrıca yağmur suyunun bahçe sulama işlerinde kullanılmasına olanak veren depolama sistemi geliştirilmiştir.

4+1 dairelerin tamamı satılmakla birlikte proje yüzde 80 oranında satışta büyük başarı elde etti. 1+1 dairelerin 1.236.000 TL’den başladığı fiyatlar tercihe göre 2.236.000 TL olarak yükselmekte.

Ödeme yöntemleri arasında yüzde 10 peşinat vererek 1 yıl ara ile ödeme sağlanabilir. 2 ara ödeme ile yapılacak sistemde kalan yüzde 60’lık kısım için 120 aylık 0.98 faiz oranlı banka kredisine uygundur.

İletişim: 0212 285 9 285