Kategoriler
Proje Haberleri

Portekiz Kurtköy satışları başladı

Portekiz Kurtköy lüks yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. İstanbul Pendik’te bulunan proje Ekizler İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Proje, 5300 metrekarelik arazi üzerinde konumlandırılmış olup içerisinde 112 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tipine sahiptir. Ayrıca binanın alt kısmında büyük ticari alanlar bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Proje, 5300 metrekarelik arazi üzerinde konumlandırılmış olup içerisinde 112 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tipine sahiptir. Ayrıca binanın alt kısmında büyük ticari alanlar bulunmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 116 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü ise brüt 146 metrekare olmaktadır. 7/24 güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı garaj ve otopark alanı mevcuttur. Ayrıca açık yüzme havuzu, oyun parkı, basketbol sahası, kafe ve güneşlenme teraslarıyla birçok sosyal alan yer almaktadır. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti ve set üstü ocak bulunmaktadır. Dairelerin yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca 2 adet banyo içerisinde duşakabin mevcuttur. Bunun yanı sıra parke zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır.

Portekiz Kurtköy konumu hakkında

Proje, İstanbul’un Pendik İlçesi Yenişehir Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar şehir merkezine yakın olup doğa, havuz, park & yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitte alışveriş merkezi, market ve semt pazarı gibi temel ihtiyaçlarınızı giderebileceğiniz birçok alan mevcuttur. Ayrıca hastane, sağlık ocağı, eczane ve spor salonu bulunmaktadır. Proje alanı anayol ve caddeye yakın konumdadır. Ayrıca toplu taşıma olarak dolmuş, metro, minibüs ve otobüs kullanabilirsiniz.

Portekiz Kurtköy fiyatları ne kadardır?

Portekiz Kurtköy projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Projede bulunan, brüt 116 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 962.500 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 146 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 1.560.000 TL’den satışa sunulmuştur. Projede liste fiyatları üzerinden indirim uygulanmaktadır.
Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (216) 326 28 51 veya 0 (539) 841 43 66 telefon numaralarını arayabilirsiniz.
Diğer proje haberleri için tıklayınız…tıklayınız…

Exit mobile version