Kategoriler
Emlak Haberleri

Portekiz Kurtköy satışlarına devam ediyor

Portekiz Kurtköy konut projesi İstanbul Anadolu Yakasında yükseliyor. Ekizler İnşaat tarafından hayata geçirilen projede birbirinden çeşitli ödeme seçenekleri ve bankaya uygun kredi fırsatları sizleri beklemektedir. Hemen teslim ile anahtar sahibi olacağınız projeyi kaçırmayın.

Portekiz Kurtköy proje özellikleri

İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy merkezinde yükselen konut projesinde toplamda 5 bin 300 metrekare arsa alanı kullanılmıştır. 112 adet dairenin bulunduğu yapıda aynı zamanda 13 ticari ünite bulunmaktadır. 6 farklı daire seçeneklerinin bir arada yer aldığı yapıda 2+1 ve 3+1 daireler bulunmaktadır. 131 metrekare ila 164 metrekare arasında değişen daire boyutları alıcılarını mutlu etmeye devam ediyor.

Daire boyutlarında 2+1 seçenekler, 131 metrekareden 134 metrekareye yükselmektedir. 3+1 daire seçeneklerine baktığımızda ise bu oran 153,10 metrekareden 164 metrekare arasında değişim gösteriyor.

Sabiha Gökçen Havalimanı’nın yanı başında yer aldığı konumu sayesinde oldukça dikkat çekici bir projeye imza atan Ekizler İnşaat, konut projesi adını Portekiz Kurtköy olarak seçmiştir. Bunun nedenlerinden ilki Türkçe anlamı ‘liman’ olan ‘Port’ kelimesi ile firma adı olan ‘Ekiz’ isminin birleştirilmesi ile oldukça anlam kazandırılmıştır.

Site iç özellikleri arasında açık yüzme havuzu, sauna, fitness merkezi ve birçok sosyal tesis sizleri beklemektedir. Aynı zamanda kafe ve restoran hizmetlerinden yarar sağlayabileceğiniz ticari ünitelere sahipsiniz. Kapalı otopark sayesinde araçlarınız kalabalıktan kaçınacak ve böylece istenmeyen park sorunlarına yol açmayacaktır.

Konut içerisinde yer alan ebeveyn giyinme odası sizleri misafirlerin gözlerinden uzak tutuyor. Pozitif yaşamı benimseyen Portekiz Kurtköy projesi, peyzaj alanını Akdeniz çiçekleriyle süslemiştir.

Projede sahip olunan diğer imkanlar

Portekiz Kurtköy konut projesi seyahat etme zorunluluğu bulunan çalışanlar için oldukça idealdir. Sabiha Gökçen Havalimanı’na yalnızca 3 dakikalık bir mesafede bulunuyor. Ayrıca Kurtköy-Yenişehir Metro İstasyonu’na 5 dakika içinde, Sabancı Üniversitesi’ne 10 dakikada, Pendik Marina’ya 15 dakika ve ekstra 3 dakika ile Viaport ve Teknopark’a ulaşabilirsiniz.

Binanın yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmakla birlikte; yalıtım ve deprem yönetmeliğine uygun hale getirilmiştir. Hemen teslim yapılan anahtar sayesinde evinize yarın bile yerleşebilirsiniz. 2+1 dairelerin 515 bin TL üzerinden başladığı fiyatlar, 3+1 dairelerde 670 bin TL’yi bulmaktadır. Banka kredisine uygun hale getirilen konut projesinde yeni alıcılar beklenmektedir. Daha detaylı bilgi elde edebilmek adına aşağıda iletişim bilgileri paylaşılmıştır.

Tel: 0216 606 19 59

Exit mobile version