Kategoriler
Proje Haberleri

Portmarin Mavişehir fiyat

İzmir şehrine bağlı bulunan Karşıyaka ilçesinde Portmarin Mavişehir projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje Katal İnşaat imzası ile yaşama kazandırılıyor. Çalışmalarına tüm hızıyla devam edilen projenin bu yıl içerisinde tamamlanması planlanıyor.

Tek bloktan meydana gelen proje yüksek mimarisi ile dikkat çekiyor. Söz konusu olan projedeki konutlar deniz manzaralı olacak şekilde tasarlanmış durumda. Yirmi dokuz katlı olarak tasarlanmış olan Portmarin Mavişehir projesi bünyesinde 112 konut barındıracak şekilde planlanmış durumda. Projede yer alan konutların tümü A+ segmentinde bulunuyor.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Söz konusu olan projedeki konutlar iki farklı daire tipinden meydana geliyor. Bahsi geçen projedeki konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre değişiklik gösteriyor. Portmarin Mavişehir projesinde bulunan konutlar 3+1 ve 4+1 olarak yaşama kazandırılıyor. Söz konusu olan 3+1 konutlar 204 metrekare olarak alıcılarına sunuluyor. Projede yer alan 4+1 konutların büyüklükleri ise 223 metrekare olarak hayata geçiriliyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Proje kapsamında hayata geçirilmekte olan konutların fiyatları daire tipleri ve konutların büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Projede bulunan 3+1 daire tipindeki konutların fiyatları 3 milyon 200 bin TL’den başlıyor. Portmarin Mavişehir projesinde yer alan 4+1 konutlar ise 3 milyon 400 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda.

Projede yer alan konutlar nerede yükseliyor?

Bahsi geçen konutlar merkezi lokasyonu itibariyle de ulaşım sıkıntısını ortadan kaldırıyor. Portmarin Mavişehir projesi Mavişehir Mahallesi, 2040. Sok. No:150 D:152’de konumlandırılmış durumda.

Konutların alıcılarına 2019 yılının Aralık ayı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.

Telefon: 0530 667 62 34