Kategoriler
Emlak Haberleri

Porto Mare 3 projesinde son daireler satışta

Porto Mare 3 konut projesi Çanakkale’nin Kepez bölgesinde hayata geçirilmiştir. Mim Proje İnşaat A.Ş. imzasını taşıyan yapılarda banka kredisine uygun ödeme fırsatları sizleri bekliyor.

Porto Mare 3 proje özellikleri

Çanakkale’nin Kepez bölgesinde sizleri bekleyen Porto Mare 3 projesi, Çanakkale Boğazı’na sıfır konumda bulunmaktadır. Kepez Limanı’na oldukça yakın olan proje bölgesine doğal gaz sistemi getirilmiştir. Böylelikle dört mevsimlik bir yaşam alanı olan yapılarda 44 daireden birinde bir ömür geçirebilirsiniz. Daire seçeneklerinden 1+1, 2+1, 3+1 sizleri beklemektedir. 2+1 dairelerin boyutları 80 metrekareden, 3+1 dairenin boyutları 98 metrekareden oluşmaktadır. Aynı zamanda bahçeli, seyir teraslı 2+1 daire seçenekleri de sizleri bekliyor.

Site içinde açık yüzme havuzu ve çocuk yüzme havuzu ile keyifli vakitler geçirmek sizlerin elinizde olacak. Güvenlik hizmetlerinin aktif olarak çalıştığı yaşam alanınızda ayrıca kameralı sistem bulunuyor. Açık otopark sayesinde site içerisinde hiçbir komşunuzla sorun yaşamayacak, arzuya göre Çanakkale Boğazı’nı güneşlenme terasından seyredeceksiniz. Aynı zamanda ısınmanın kombi ile gerçekleştiği yapılarda teras ve balkon sayesinde manzaranın tadını çıkarmanız oldukça mümkün.

Porto Mare 3 yaşam alanı, Çanakkale merkeze yalnızca 5 kilometre mesafede bulunuyor. Ayrıca Kepez merkeze ve Dardanos merkeze 1 kilometre uzaklığı sayesinde oldukça iyi bir konumda alıcısına sunulmaktadır.

Projede yer alan daire fiyatları

Porto Mare 3 yaşam alanını tercih edenler için ödeme seçenekleri mevcuttur. Banka kredisine uygun hale gelen yapılarda 2+1 daireler 200 bin TL’den başlamaktadır. 3+1 daire fiyatları ise 285 bin TL’den açılış yapıyor.

2+1 bahçe alanına sahip daireler aynı zamanda 20 metrekare yeşil peyzaj alanına sahip. Seyir teraslı 2+1 dairelerde ise bu alan 74 metrekareye çıkıyor. Hemen teslim ile ev sahibi olabileceğiniz yapılarda satışa sunulan dairelerin çoğu alıcısını bulunmuştur. Yüzde 95 oranında satışlarını tamamlayan projede yeni alıcılara kapılar açıldı.

Cumhuriyet Mahallesi, Salih Yolu Kepez’de bulunan konumu ile dikkat çeken konut projesi, toplam arsa alanı olarak 6 bin 100 metrekare kullanmıştır. Mim Proje İnşaat A.Ş. deneyimi yaşamak isteyenlerin severek kabul ettiği Porto Mare 3’de minimum daire boyutları 50 metrekaredir. Nisan 2016’da teslimlere başlanan konut projesinde yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış olup; deprem ve yalıtım yönetmeliğine uyumlu hale getirilmiştir.

İletişim: 0286 217 03 30 / [email protected]