Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Portre Sahil’de 24 ay sıfır faizle

Akbulut İnşaat, Arma Yapı ve Özdemir İnşaat tarafından İstanbul İli, Pendik İlçesi’nde hayata geçirilen Portre Sahil Pendik projesinde sıfır faiz avantajı ile daire sahibi olma fırsatı sunuluyor.

2018 yılı Eylül ayı içerisinde tamamlanarak teslim edilmesi beklenen Portre Sahil projesinde satılık daire fiyatları 499 bin TL’den başlıyor.‎

Portre Sahil projesinde yüzde 30 peşinat ödedikten sonra kalan tutar ise teslime kadar varan vade seçenekleri ile ödeme fırsatı sunuluyor. Projede 24 ay vade ve yüzde sıfır faizle daire sahibi olma fırsatı da sunuluyor.

Akbulut İnşaat, Arma Yapı ve Özdemir İnşaat tarafından hayata geçirilen Portre Sahil Projesi 2 bloktan meydana gelen ve içerisinde toplam 144 adet dairenin yer aldığı bir konut projesidir.

Portre Sahil projesinde 1+1’den 4+1’e varan farklı tipte daire seçenekleri yer almaktadır. Projedeki dairelerin alanları ise 95 metrekare ile 195 metrekare arasında değişiyor.

Adalar manzarasına sahip Portre Sahil projesinde sosyal alan, çocuk parkı, güvenlik gibi alanlar yer alıyor. Proje Marmaray hattının hemen üzerinde, istasyonun tam karşısında yer alıyor.

Tel: 444 4 962