Kategoriler
Emlak Haberleri Proje Haberleri

Portville Göcek 196 milyon 900 bin TL’den satışa sunuldu

Portville Göcek isimli lüks sitenin banka borcu nedeniyle satışa çıkarıldığı ilan edildi. Muğla’nın Fethiye ilçesine bağlı Göcek’te yer alan villalar, toplu halde alıcıya sunuluyor.

Portville banka borcu nedeniyle satışta

Ünlülerinde sıklıkla kullandığı lüks sitelerden birisi olan Portville Göcek projesi ilan siteleri aracılığıyla satışa sunuldu. Açıklamaya göre, toplu olarak satılması kararlaştırılan 65 adet villa için istenilen fiyat 196 milyon 900 bin TL’dir. Proje detaylarında villa büyüklüklerinin birbirinden farklı olduğu bilgisi aktarılırken; siteyi öne çıkaran ise denize ulaşımın mesafesiz olması. Kendine ait bir liman bulunduran sitenin Türkiye’de ilk kez diğer lüks projelere örnek oluşturduğu biliniyor. Satışta 65 villanın yer aldığı toplam arsa alanı 9 bin 500 metrekarelik büyüklüğüyle dikkat çekmeye devam etmektedir.

Ünlülerin mekânı

Ayrıcalıklı bir yaşama dahil olmak isteyen futbol ve sanat dünyasının önde gelen isimlerinin yaz aylarını değerlendirdiği lüks site; bankaya ödenmesi gereken borç nedeniyle toplu bir halde satılıyor. Lüks konut projelerinin banka siteleri aracılığıyla satışa çıktığı son günler, muhammen bedel olarak istenilen miktarı 177 milyon 265 bin lira olarak karşımıza çıkarmıştır.

Proje hakkında kısa bir bilgi:

Cumhuriyet Mahallesi, Camtaş Caddesi’nde yer alan site, Fethiye’nin Göcek beldesine bağlıdır. Denizin ayaklar altına alındığı Portville Göcek projesinde doğayla bütün bir halde yaşamak isteyenleri benzersiz bir yaşam olanakları karşılıyor. Villaların denize ulaşılabilirliğini kanallar üzerinden tasarlayan proje sorumluları, mimariyi geliştirmesi için işi Amerikan firması WATG devretmiştir.

Deniz üstünden villaya ulaşmanın tekneyle kolaylaştırıldığı sitede, yörenin doğal konusuna uyum sağlanmış ve çağdaş bir yaşam stili gözetilmiştir. 130 adet bağımsız villadan meydana gelen site; 51 adet villayı yüzme havuzu çevresinde, 79 adet villayı ise denize direk bağlantısı bulunan kanal çevresinde konumlandırmıştır. Birbirinden farklı 11 tipteki villanın 6 blok üzerinden meydana geldiği alanda, konut genişlikleri minimum 115 metrekare, maksimum ise 256 metrekaredir. Son olarak; 24 saat boyunca güvenlik personellerince korunan alan, CCTV kameralarla desteklenmeye devam ediyor.

Exit mobile version