Kategoriler
Proje Haberleri

Postacılar Life Çanakkale satışları başladı

Postacılar Life Çanakkale projesi lüks yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Çanakkale’nin Merkez İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Postacılar Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Daireler 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Projede daireler 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 160 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü ise 121 metrekare olmaktadır. Geniş ve konforlu olan bu dairelerde kaliteli ve dekoratif yapı malzemeleri kullanılmıştır. Site içerisinde araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı garaj ve otopark alanı mevcuttur. Ayrıca bahçe peyzajı, çocuk oyun parkı, basketbol sahası ve oturma alanları bulunmaktadır. Bunun yanı sıra asansör, su deposu, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak pay ölçerli merkezi sistem mevcuttur. Konutlarda görüntülü diafon sistemi bulunmaktadır. Ayrıca daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Işıklandırma olarak spot aydınlatmalar kullanılmıştır. Engelliye uygun araç park yeri, asansör, geniş koridor, rampa, merdiven ve park bulunmaktadır. Ayrıca banyo, oda kapısı ve priz mevcuttur.

Postacılar Life Çanakkale konumu hakkında

Proje, Çanakkale’nin Merkez İlçesi Esenler Mahallesi’nde bulunmaktadır. Şehir Ömer Halisdemir Caddesi üzerinde yer almaktadır. Ayrıca bu konutlar doğa, park & yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitinde market, park, semt pazarı, spor salonu ve sağlık ocağı mevcuttur. Üstelik otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Postacılar Life Çanakkale fiyatları ne kadardır?

Postacılar Life Çanakkale projesinde krediye uygun satışlar yapılmaktadır. Ayrıca fiyatlar bulunduğu konuma göre farklılık göstermektedir. Brüt 160 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 1.100.000 TL ile 1.150.000 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (286) 213 50 55 veya 0 (532) 272 04 15 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…