Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Poyraz Evleri Mudanya’da yükseliyor

Bursa ilinin Mudanya ilçesinde Poyraz Evleri  projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje Fam-Arsu İnşaat imzası ile yaşama kazandırılıyor. Çalışmalarına tüm hızıyla devam edilen projenin bu yıl içerisinde tamamlanması planlanıyor. Söz konusu olan proje modern mimarisi ile bulunduğu bölgede dikkat çekiyor. Aile yaşamına uygun bir şekilde yaşama kazandırılmakta olan proje bulunduğu bölgede adından söz ettirmeyi başarıyor.

Bahsi geçen proje tek bir bloktan meydana geliyor. Söz konusu olan konut bloğunun giriş katında ise ticari konutlar yer alıyor. Poyraz Evleri  projesi 5 katlı olacak şekilde planlanmış durumda. Bahsi geçen proje bünyesinde 27 adet konuta yer verecek şekilde planlanmış durumda.

Projede yer alan konutlar nerede inşa ediliyor?

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden proje Güzelyalı Siteler Mahallesi’nde yer alıyor. Poyraz Evleri projesinde bulunan konutlar Kanarya Caddesi’nde hayata geçiriliyor.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Bahsi geçen projedeki konutlar üç farklı daire tipinden meydana geliyor. Söz konusu olan konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre değişiklik gösteriyor. Poyraz Evleri projesinde bulunan konutlar 1+1, 2+1 ve 4+2 olarak yaşama kazandırılıyor. Bahsi geçen konutların büyüklükleri ise 63 metrekare ile 206 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Proje kapsamında inşa edilmekte olan konutların fiyatları daire tiplerine ve konutların büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Poyraz Evleri projesinde bulunan 1+1 konutlar 195 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Bahsi geçen projedeki 2+1 konutlar da 285 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda. Söz konusu olan projedeki 4+2 konutların fiyatları ise 520 bin TL’den başlıyor.

Konutların 2019 yılı içerisinde alıcılarına teslim edilmesi planlanıyor.