Kategoriler
Proje Haberleri

Poyraz Sitesi Selçuklu konutları satışta

Poyraz Sitesi Selçuklu ilçesinde yükselmektedir. Bu proje, Biberci İnşaat’a ait olmaktadır. Toplamda 56 tane olan dairelerin sadece 2 tanesi 2 + 1 odalıdır. Bununla birlikte diğer 54 dairenin oda sayıları 3 + 1’dir. Bu dairelerin fiyatları, cephe ve katlara göre değişebilmektedir. Dairelerin sahiplerine teslimi ise 15 Nisan 2021 tarihinde gerçekleşecektir. Ayrıca iskan alımı için gereken tüm masraflar şirket tarafından karşılanacaktır.

2 bloğun yer aldığı site alanında 7 / 24 güvenlik hizmeti ve araç park yerleri mevcuttur. Site sakinlerinin rahatça zaman geçirebileceği kamelyalar dışında çocuk oyun alanları da vardır. Ayrıca tüm dairelerde merkezi ısıtma ve merkezi uydu altyapısı bulunmaktadır. Mutfağında üçlü ankastre seti yer alan bu daireler, görüntülü diyafon ve spot aydınlatmalara sahiptir. Kaliteli duvar kağıtları, laminant oda zeminleri ve seramik antre zeminleri diğer dekoratif özelliklerdendir. Blok içleri ise mermer zeminlidir. Bu proje, Konya Selçuklu satılık daire türleri arasında konumu dolayısıyla da dikkat çekmektedir.

Poyraz Sitesi Selçuklu konutları nerededir?

Bu sitenin bulunduğu arsa, Konya ilinin Selçuklu ilçesindedir. Site, ilçenin Kosova adlı mahallesindeki Alyans Sokak üzerinde bulunur. Aynı sokaktaki Hercai Sitesi, bu konutlara komşu olmaktadır. Ayrıca Alyans Sokak’ın bağlandığı İftihar Sokak üzerinde ise Alyans Sitesi mevcuttur. Poyraz Sitesi Selçuklu konutları, Özel Farabi Hastanesi’nin ve 69 No’lu Aile Sağlığı Merkezi’nin de yakınındadır. Ayrıca çok sayıda eczane, market şubesi ve park alanı siteye çok yakın mesafededir. Bununla birlikte Yeni İstanbul Caddesi’ne yakınlığı dolayısıyla da  bu site merkezi bir konumdadır.

Satılık daire fiyatları ne kadardır?

Konya Selçuklu – Kosova Mahallesi’nde satılık daire arayanlar için bu projede uygun foyatlar bulunur. Dolayısıyla Poyraz Sitesi Selçuklu satılık daire fiyatları  genel olarak şöyledir:

  1. 3 + 1 Daireler
  • Brüt 170, net 135 metrekare / 430.000 – 360.000 TL
  1. 2 + 1 Daireler
  • Brüt 145, net 113 metrekare / 320.000 TL

Hepsi çift cepheye sahip olan bu dairelerden 2 + 1 odalılar giriş katındadır. Ayrıca ödemeler krediye uygun olmaktadır. Detaylı bilgi için 0530 662 43 81 numarası aranmalıdır.

Benzer proje haberleri için tıklayınız.