Kategoriler
Proje Haberleri

Prata Riverside Village lansmanı yakında Türkiye’de

Benzersiz doğal güzelliğiyle Tagus Nehri kıyısında konumlanan Prata Riverside Village gayrimenkul projesi, Türkiye’de Lansman gerçekleştirilecek. Türkiye Lansmanı için gün sayılan proje, dünyaca ünlü ve ödüllü Mimar Renzo Piano tarafından tasarlanmıştır.

Prata Riverside Village, Lizbon’un kalbinde, gerçek mahalle hissiyatı, sakin fakat hayat dolu bir şehir köyüdür. Bununla birlikte modernliği ve işlevselliği, sürdürülebilir, dayanıklı malzeme teknolojileriyle beraber yeni yaşam şekline ilham olmaktadır. Proje, benzersiz doğal güzelliğiyle Tagus Nehri kıyısında bulunmaktadır. Ayrıca Lizbon’da yaşamak isteyenlere, Golden Visa (Altın Vize)’yle

Portekiz’de oturma, yatırım ve vatandaşlık hakkı sunmaktadır.

“Portekiz Altın Vizesine en çok başvuru yapan üçüncü ülke Türkiye”

Prata Riverside Village Proje Danışmanı Marcos Drummond, Portekiz Altın Vizesine en çok başvuru yapan ülkeler arasında Türkiye’nin 3.sırada olduğunu açıklamıştır. Ayrıca Marcos Drummond şöyle konuştu; “Çin ve Brezilya’nın hemen ardından Türkiye, Portekiz Altın Vizesi’ne en çok başvuruda bulunan üçüncü ülke olarak yerini almaktadır. Portekiz, yaşamak için en iyi ülkelerden biri olarak kabul edilir. Dost canlısı ve hoşgörülü bir toplumdur. Düşük suç oranı ve canlı bir ekonomisi bulunmaktadır. Dünyanın en muazzam plajlarından bazıları orada yer almaktadır. Kış, ilkbahar, yaz ve sonbaharın tadını çıkarmak için ideal bir yerdir.

Oturumların başladığı, Pritzker Ödülünün sahibi ünlü Mimar Renzo Piano tarafından tasarlanan Prata Riverside Village projesinde yeni bir yaşam tarzını tercih edecek Türkleri, doğrudan bilgilendirmek amacıyla Türkiye’ye geliyoruz. Lizbon’da eşsiz konut konseptinde tasarlanan projede, mağazalar, restoranlar, galeriler, bisiklet yolları, çocuk oyun alanları bulunmaktadır. Ayrıca tarihi, kültürel ve doğal güzellikleri ile iç içe bir yaşam alanı sunmaktadır. Bunun yanı sıra sanata ve sanatçıya verdiği önemi, yaptığı projelerle gözler önüne sermektedir.

“Mimar Renzo Piano’nun Portekiz’deki tek projesi, Lizbon Moda Haftası’na ev sahipliği yaptı”

Proje, sanat ve kültürün farklı yönlerini destekleme ve teşvik etme taahhüdünü gerçekleştirmektedir. Ayrıca moda, tasarım ve modern mimarinin en iyi örneklerini biraraya getirmiştir. İç bahçe, güneşli teras ve geniş balkonlar ve şeffaf asansörler, Tagus Nehrinin büyüleyici manzarasına sahip benzersiz bir ortamda bulunan geçit, Lisbon Moda haftası için bir podyum olarak kullanılmıştır. Renzo Piano’nun modern mimarisi, ışık oyunları, farklı alanlara yansıyan genç tasarımcıların kreasyonları, sunulan parçaların yenilikçi karakterini güçlendirmiştir. Üstelik sanatçılar için oluşturdukları yaratıcı odaları kullanıma sunduklarını, sanatsal üretimlerini geliştiremeyen birçok sanatçının eserini yaratmasına ve sergilemesine ev sahipliği yapmıştır. Valentim Quaresma, Ana Fonseca, Sofia Castro ve Cecília Costa, Prata Riverside Village projesini evlerine çevirmiş sanatçılara örnektir.

Prata Riverside Village Türkiye lansmanı 1 Ekim tarihinde İstanbul’da gerçekleştirilecektir.

Diğer emlak haberleri için tıklayınız…tıklayınız…