Kategoriler
Proje Haberleri

Prava Kartal fiyat bilgisi

İstanbul’un Kartal ilçesinde, İtibar İnşaat firması imzasıyla hayata geçirilen Prava Kartal konut projesi, toplam 7 bin 210 metrekare arsa alanı üzerinde yer alıyor.

186 adet daireden meydana gelen projede, 2 adet konut bloğu mevcut. Projede 1+1 tipte, 2+1 tipte ve 3+1 tipte daire seçenekleri yer alıyor.

Konut projesindeki 1+1 daireler 67 ila 72 metrekare, 2+1 daireler 92 ila 123 metrekare, 3+1 daireler 174 ila 178 metrekare büyüklüğe sahip durumda bulunuyor.

Projenin 2019 yılının sonlarına doğru sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

Prava Kartal konut projesi fiyat bilgisi

Konut projesindeki 1+1’ler 500 bin TL’den, 2+1’ler 740 bin TL’den ve 3+1 tipteki daireler ise 1 milyon 350 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Yüzde 25 indirimin yapıldığı projede, yarısı peşin kalanı teslimde kredi kullanarak veya yüzde 20 peşinat ile kalan kısım için banka kredisi kullanarak ev sahibi olabilme olanağı mevcut.

Prava Kartal konut projesi sosyal donatı özellikleri

Konut projesinde çok sayıda sosyal donatı olanağı mevcut. Deniz ve Adalar manzaralı projede açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, fitness merkezi, güvenlik, kameralı güvenlik ve kapalı otopark yer alıyor.

Asansörlü konut projesi ankastre beyaz eşyalarla donatıldı. Merkezi ısıtma sisteminin kullanıldığı konut projesindeki dairelerde ısı pay ölçer de yer alıyor.

Balkonlu projede yapı denetimi ve zemin etüdü yapıldı. Proje, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa ediliyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Konut projesi, merkezi konumuyla dikkat çekiyor. Adalar manzaralı proje, Minibüs Caddesi’nde konumlanıyor. Proje, metro ve deniz otobüsü iskelesine yürüme uzaklığında. Sabiha Gökçen Havalimanı’na 27 dakika, Marmaray’a 3 dakika uzaklıktaki Prava Kartal konut projesi, Orhantepe Mah. Üsküdar Cad. Kartal/İstanbul adresinde inşa ediliyor.

Konut projesi ile ilgili olan tüm detaylı bilgilere 0216 442 32 32  numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.