Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Prava Kartal projesinde yüzde 15 indirim

Kartal Anadolu Adliyesi’ne ve Hastane-Adliye metro istasyonuna yakın mesafelerde konumlandırılan Prava Kartal projesindeki peşin alımlarda, yüzde 15 oranında indirim sunuluyor. İtibar İnşaat tarafından hayata geçirilen projedeki iki blokta toplam 186 adet daire bulunuyor.

Okullar, hastaneler, bankalar, eczaneler ve toplu taşıma durakları gibi uğrak noktalara yakınlığıyla da öne çıkan projenin 4 bin 313 metrekarelik alanı, peyzaja ayrılıyor. Bünyesinde cadde mağazalara da yer verilen projedeki konutlara, Adalar ve deniz manzaraları eşlik ediyor.

İstanbul’un Anadolu Yakası’na inşa edilen projedeki evlerin tapusu ve teslimi hemen yapılıyor.

Prava Kartal daire seçenekleri

İstanbul’un Anadolu Yakası’na inşa edilen projede, bir odalı ve bir salonlu evler, biri brüt 64,05 metrekare büyüklüğünde ve diğeri ise brüt 71,91 metrekare büyüklüğünde olmak üzre iki farklı tiple sunuluyor.

Kadıköy gibi önemli ilçelere yakın mesafelerde bulunan projedeki iki odalı ve bir salonlu konutlar brüt 92,31 metrekare büyüklüğünde ve brüt 123,76 metrekare büyüklüğünde olmak üzre iki alternatifle sunuluyor.

Çevresine alışveriş merkezlerini, hastaneleri ve okulları alan projedeki üç odalı ve bir salonlu daireler, brüt 176,89 metrekare büyüklüğü ile 181,09 metrekare büyüklüğündeki iki farklı seçenekte satılıyor.

Projedeki daire fiyatları neler?

Kültür-sanat merkezlerine, sahil ve etkinlik alanlarına kısa mesafelerde bulunan Prava Kartal projesindeki 1+1 daire tipleri 530 bin liradan başlıyor. Metro ve Marmaray duraklarına; İDO iskelelerine kolay ulaşım imkânı sunan projedeki 2+1 daire tipleri 700 bin liradan başlıyor.

Kamu ve vakıf üniversitelerine kısa mesafelerde yer alan projedeki 3+1 daire tipleri 1 milyon 350 bin liradan başlıyor.

Prava Kartal ödeme seçenekleri

Kapalı otoparka yer verilen projedeki satın alımlarda yapılacak peşin ödemelerde daire fiyatının yüzde 15’i düşülüyor. Projeden krediyle konut satın alacaklar, kredilerini Ziraat Bankasının Cevizli Şubesi’nden çekebiliyor.

Ayrıca, satın alımlarda, kişiye özel seçenekleri de bulunuyor.

Prava Kartal nerede inşa edildi?

Adres: Orhantepe Mahallesi, Üsküdar Caddesi, Kuzgun Sokak, No:192-2, Cevizli – Kartal/İstanbul

Telefon: 0216 442 32 32

Telefon: 0535 693 80 14