Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Prava Kartal sosyal olanaklar

İtibar İnşaat’ın imzasının bulunduğu Prava Kartal projesinin 4 bin 313 metrekaresi yeşil alanlara ayrılıyor. Açık yüzme havuzunun yer aldığı projenin kafe ve restoranı da bulunuyor. Sauna odasını bünyesine alan projede pilates salonu ve fitness stüdyosu da hizmet veriyor.

İki blok içerisinde toplam 186 daireyi barındıran projeye, Adalar ve şehir manzarası eşlik ediyor. Kapalı otoparka yer verilen projedeki intercom cihazı üzerinden komşularla da iletişime geçilebiliyor.

Daire ve tapu teslimlerinin hemen yapıldığı projede çok sayıda cadde mağazalara yer veriliyor.

Prava Kartal konum avantajları

İstanbul’un Anadolu Yakası’na inşa edilen proje; sağlık, eğitim; kültür ve sanat merkezlerine yakın mesafelerde bulunuyor.

Dragos Tepesi, Aydos Ormanı, Kartal Stadyumu, Maltepe Stadı, Maltepe Sahil Etkinlik Alanı ve Pendik Marina’ya kolay ulaşım imkânı sunan proje; Kartal Bülent Ecevit Kültür Merkezi’nin ve Bostancı Gösteri Merkezi’nin yakınlarında yer alıyor.

Atalar Tren istasyonuna, Marmaray’a, metro istasyonlarına, İDO Kartal ve Pendik iskelelerine yakın mesafelerde bulunan proje, iki AVM’yi çevresine alıyor.

Üniversitelere, ortaokullara, kolejlere, teknik lisesine, anadolu lisesine yakın konumda olan proje; devlet, araştırma ve vakıf hastanelerine kolay ulaşım olanağı sağlıyor.

Projedeki konut seçenekleri

Prava Kartal projesindeki 1+1 daire tipleri, brüt 64,05 metrekare büyüklüğünde ve brüt 71,91 metrekare büyüklüğünde olmak üzere ikiye ayrılıyor.

Kadıköy, Kartal ve Maltepe ve Üsküdar ilçelerine kısa mesafede bulunan projedeki 2+1 konut tipleri brüt 92,31 metrekare büyüklüğünde ve brüt 123,76 metrekare büyüklüğünde olmak üzere iki seçenekle sunuluyor.

İstanbul’un merkezî bir konumunda yer alan projedeki 3+1 ev tipleri brüt 176,89 metrekare büyüklüğü ve 181,09 metrekare büyüklüğüne sahip iki ayrı alternatife sahip durumda.

Prava Kartal adres

Prava Kartal projesi; Orhantepe Mahallesi, Üsküdar Caddesi, Kuzgun Sokak, No:192-2, Cevizli – Kartal/İstanbul adresinde bulunuyor. Projenin detaylarına “0216 442 32 32” veya “0535 693 80 14” telefon numaralarından ulaşılabiliyor.