Kategoriler
Proje Haberleri

Premium Loft Yalova satışları devam ediyor

Yalova İli, Merkez İlçesi, Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’nde konut projesi hayata geçirilmiştir. Söz konusu proje Akyol Şehircilik İnşaat firması tarafından inşa edilmiştir. Premium Loft Yalova konut projesinde inşaat tamamlanmış olup oturuma hazırdır. Aynı zamanda son kalan dairelerin satışları devam etmektedir. Projede yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje Özellikler Neler?

Yalova konut projesi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’nde yer alan 36 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmiştir. Konut projesi 16 konut bloğundan meydana gelmektedir. Konut projesi standartların üstünde yaşam alanları ile dikkat çekmektedir. Proje kapsamındaki daire içleri yangın ve hırsız alarmı, ADSL, görüntülü diafon, spot aydınlatma, görüntülü diafon gibi donanımlara sahiptir. Aynı zamanda daire içlerinde vestiyer, giyinme odası, ebeveyn banyosu, çamaşır odası, teras, ankastre set gibi özelliklere sahiptir. Site içerisinde ise kamera sistemi, güvenlik, otopark gibi olanaklar mevcuttur. Bunların yanı sıra sitede açık yüzme havuzu, buhar odası, oyun parkı, spor salonu, hamam, sauna gibi sosyal donanımlar da yer almaktadır.

Sosyal olanaklar açısından zengin olan site kapsamında yüzde 70’lik bir kısım yeşil alana ayrılmıştır. Premium Loft Yalova konut projesinde yaşam başlamış olup, üç tip daire seçenekleri yer almaktadır. Bu daire tipleri ise 2+1, 3+1 ve 4+1 tip konutlardan meydana gelmektedir. Aynı zamanda daireler arasında loft daire seçeneklerine de yer verilmiştir. Proje kapsamında toplam 277 adet daireye yer verilmiştir. Ayrıca dairelerin dışında proje kapsamında ticari birimde bulunmaktadır.

Premium Loft Yalova daire fiyatları ne kadar?

Yalova konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları daire tipine göre değişiklik gösterebilmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden dairelerin fiyatları 900 bin TL’den başlamaktadır. Aynı zamanda konut projesinde yer alan daireler hemen teslim olup, konut kredisine uygundur.

Proje nerede yer alıyor?

Konut projesi Merkez, Mustafa Kemal Paşa Mahallesinde konumlandırılmıştır. Ayrıca proje şehir merkezi, okul, market, otobüs durağı gibi noktalara yürüme mesafesindedir. Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0226 814 14 77 ve 0532 572 23 46 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…