Kategoriler
Emlak Haberleri

Premium Loft Yalova’da yüzde 30 peşinatla

Akyol İnşaat tarafından Yalova İli, Merkez İlçesi, Gaziosmanpaşa Mahallesi’nde hayata geçirilen Premium Loft Yalova projesinde yüzde 30 peşinatla daire sahibi olma fırsatı sunuluyor.

36 bin metrekare büyüklüğe sahip arsa parseli üzerinde inşa edilen Premium Loft Yalova projesi 16 blokta toplam 277 adet konuttan oluşmaktadır.

114 metrekare ile 243 metrekare arasında değişen her aile tipine hitap edebilecek şekilde tasarlanan 2+1, 3+1 ve 4+1 tipindeki daire seçeneklerinden meydana gelen Premium Loft Yalova projesi dairelerin dışında sosyal alanları ile de dikkat çekiyor.

2019 yılı Aralık ayı içerisinde tamamlanarak daire sahiplerine teslim edilmesi beklenen Premium Loft Yalova projesinde satılık daire fiyatları ise 370 bin 500 TL’den başlıyor 625 bin TL’ye kadar yükseliyor.

Premium Loft Yalova projesinde yüzde 30 peşinat ödedikten sonra kalan tutarı ise 24 ay sonra proje tesliminde ödeme yaparak daire sahibi olabiliyorsunuz.

Premium Loft Yalova projesinde çocuk oyun alanları, fitness salonu, açık yüzme havuzu, güneşlenme alanları, kapalı yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, sauna, Fin hamamı, vitamin bar, yürüyüş parkuru, kapalı otopark gibi ortak alanlar yer alıyor.

Tel: 0226 814 14 77