Kategoriler
Proje Haberleri

Premium Trend Yalova Lansman Fiyatlarıyla Satışta

Yalova Merkez konut projesi  Akyol Şehircilik İnşaat Ticaret A.Ş. Firması tarafından hayata geçirilmektedir. Konut projesi Yalova İli, Merkez İlçesi, Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Projede daireler lansmana özel fiyatlarla satışları devam etmektedir. Aynı zamanda daireler, konut kredisine uygundur. Premium Trend Yalova konut projesinde yer alan daire tipleri neler? Dairelerin büyüklükleri ne kadar? Daire fiyatları ne kadar? Gibi bütün sorulara haberimizin devamında yanıt bulabilirsiniz.

Proje Özellikleri Nelerdir?

Konut projesi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi üzerinde yer alan 21 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Konut projesi yenilikçi mimari ve modern yaşam tarzı ile dikkat çekmektedir.

Yalova konut projesi, doğa ile iç içe bir siteden oluşmaktadır. Site içerisinde cafe ve restoran, açık yüzme havuzu, Bay ve bayan ayrı kapalı yüzme havuzu ve fitness salonu, alışveriş caddesi gibi sosyal olanaklar bulunmaktadır. Aynı zamanda hamam ve sauna, açık hava spor salonu, çocuk oyun alanları, yürüyüş parkurları gibi alanlar da mevcuttur. Bunların yanı sıra 7/24 güvenlik hizmeti, amfi alanı ve bitki tüneli gibi alanlar da yer almaktadır. Üstelik akıllı ev sistemine sahip olan daire içlerinde ankastre set, vestiyer, çamaşır ve kurutma makinesi nişi gibi olanaklar mevcuttur

Premium Trend Yalova konut projesinde dört tip daire seçeneklerine yer verilmektedir. Bu daireler, 2+1, 3+1, 3+1 dubleks ve 4+1 dubleks tip dairelerden oluşmaktadır. 2+1 tip dairelerin büyüklükleri brüt 131 metrekare ile 135 metrekare arasında değişmektedir. Aynı zamanda 3+1 tip dairelerin büyüklükleri ise brüt 156 metrekare olarak tasarlanmıştır.

Premium Trend Yalova Daire Fiyatları Ne Kadar?

Yalova konut projesinde yer alan dairelerin tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Aynı zamanda bulunduğu kata göre de değişmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden daireler 740 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Büyüklükleri brüt 131 metrekare ile 135 metrekare arasında değişen 2+1 tip dairelerin fiyatları 740 bin TL ile 850 bin TL arasında değişmektedir.

Brüt 156 metrekare alana sahip olan 3+1 tip dairelerin fiyatları ise 900 bin TL ile 1 milyon TL arasında değişmektedir.

Proje Nerede Yer Alıyor?

Proje, lokasyon olarak Şehir Merkezine 4 dakikalık mesafede yer almaktadır. Aynı zamanda Şehir Hastanesi ve Terminale 2 dakika, Hızlı Feribota 4 dakika uzaklıktadır. Yalova Üniversitesine de 8 dakikalık mesafede bulunmaktadır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0226 814 14 77 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…