Kategoriler
Proje Haberleri

Premium Vista Yalova merkezi konumu ile dikkat çekiyor

Yalova Merkez bölgesinde yükselen yıldız Premium Vista Yalova daireleri satışa çıktı. 21 bin metrekare proje alanı üzerinde yer alan yapıda yüzde 70 yeşil alan planı ve özel mimari dikkat çekiyor. Proje toplamda 8 blok ve 152 daireden meydana geliyor. Akyol İnşaat güvencesiyle yükselen proje geniş sosyal olanaklara da sahip. Projede daire seçenekleri neler? Proje kapsamındaki daireler konut kredisi kapsamına giriyor mu? Projede hangi sosyal imkanlar var?

Premium Vista Yalova daire özellikleri

Proje kapsamında 203 metrekare alana sahip 3+1 dairelerin yanı sıra 181 metrekarelik 3+1 daireler ve 222 metrekare genişliğinde 3+1 daire seçenekleri de mevcut. Ayrıca projede brüt 222 metrekarelik 4+1 daireler de var. Projede daireler ısı ve ses yalıtımı özelliklerine sahip. Ayrıca dairelerde çok amaçlı vestiyer ve üçlü ankastre set de mevcut.

Premium Vista Yalova sosyal alanlar

Projede açık otopark ve özel güvenlik hizmeti mevcut. Ayrıca kendi cafe ve restorantı olan sitede vitamin bar da var. Bunun dışında açık yüzme havuzları ile ön plana çıkan projede kapalı bay bayan yüzme havuzları da mevcut durumda. Ayrıca projenin hamamı ve bay bayan saunası da mevcut. Proje kapsamında fitness merkezi ve açık hava spor alanı da var. Bunun yanında tırmanma duvarı ve çocuk oyun alanlarına sahip projede yürüyüş parkurları ve mini golf alanı da var. Lokasyonu ile merkezi konumda yer alan proje şehir merkezine 5 dakika mesafede konumlanıyor.

Premium Vista Yalova fiyatları ne kadar?

Proje kapsamında 181 metrekare alana sahip 3+1 daireler 930 bin TL üzerinden satışa çıktı. Bunun yanı sıra 222 metrekare büyüklüğündeki 3+1 daire seçenekleri ise 1.050.000 TL fiyat üzerinden satışta mevcut. Ayrıca projede yer alan brüt 222 metrekarelik 4+1 daireler de 1.086.000 TL fiyat ile satışa çıkmış durumda.

İnşaat firmasından satışta olan daireler görüntülü arama ile gezme seçeneğine sahip değil. Proje kapsamında yer alan daireler konut kredisi kapsamına giriyor. Proje ile ilgili detaylı bilgi almak için 0(226) 814 14 77 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayın…

Exit mobile version