Kategoriler
Proje Haberleri

Prestige 2 Kartepe ilçesinde yükseliyor

Prestige 2 Kartepe konutları satışa çıktı! Kent Yapı’nın bu konut projesinde yer alan 2 + 1, 3 + 1 ve 4 + 1 odalı daire seçenekleri yoğun ilgi görmektedir. Oldukça hızlı gelişen ve gayrimenkul yatırımcılarının gözdesi olan Kartepe, bu konutlar sayesinde daha güzel bir hal alacaktır. Söz konusu dairelerin anahtar teslim tarihi ise yaklaşık olarak 2021’in sonuna denk gelmektedir.

5 bin 600 metrekare yüzölçümlü bir alanda yükselen dairelerin yüzde 80 oranında yeşil peyzaja sahip olması söz konusudur. Ayrıca Kent Yapı bu proje için araç park yeri, açık yüzme havuzu ve çocuk oyun alanı gibi detaylar da tasarlamıştır. Konut sakinlerine yeterli yaşam alanını sunabilmekte olan daireler aynı zamanda üst düzey dayanıklılığa sahip olmaktadır. Kocaeli deprem riskinin yüksek olduğu bir bölgede alır. Bununla birlikte, yeni konut projeleri son derece sağlam malzemelerle hayata geçirilmektedir. Prestige 2 konutları da bölgenin en sağlam yapılı konutlarından meydana gelmiş olacaktır. Yani Karatepe bölgesinde sağlam, yaşanabilir ve güvenli bir konut sahibi olmak isteyenler bu fırsatları değerlendirmelidir.

Site alanı nasıl bir konum sahip olacak?

Proje kapsamında imar edilen site, Kartepe’nin Fatih Sultan Mehmet Mahallesi’nde yer alan Bağdat Caddesi’ndedir. Hadise Türkkan Ortaokulu, Süleyman Şah İlkokulu, Şehit Piyade Üsteğmen Murat Hasırcı Ortaokulu ve Özel Bahçeşehir Okulları siteye yakın olan eğitim kurumları arasındadır. Ayrıca Mahmudiye Mescidi, Yeşilkent Ulu Camii; Köseköy Aile Sağlığı Merkezi ve Rahmiye Aile Sağlığı Merkezi de çok yakındadır. Bununla birlikte sitenin dört bir yanında otobüs duraklarının ve çeşitli market şubelerinin bulunması ise konum avantajlarından bazıları olmaktadır.

Prestige 2 Kartepe satılık daire fiyatları ne kadardır?

Prestige 2 Kartepe satılık daire türlerinin tamamı kredi kullanımına uygundur. Çift banyoya ve geniş balkonlara sahip olan bu daireler, şu fiyatlarla satışa sunulmuştur:

  • 2 + 1: Brüt 110 metrekare – 465 bin TL
  • 3 + 1: Brüt 130 metrekare – 585 bin TL
  • 4 + 1: Brüt 159 metrekare – 675 bin TL

Ayrıca firma ile irtibat kurmak isteyenler 0532 633 10 90 numarasını aramalıdır.