Kategoriler
Proje Haberleri

Prestige Evleri Didim satışları devam ediyor

Prestige Evleri Didim projesi  iki adet konut bloğundan meydana gelmektedir. Konut projesinde yer alan konut blokları  ise üç katlı olacak şekilde inşa edilmektedir. Didim Belediyesi’nin hemen altın yer alan arsa üzerinde inşa edilen projede daire satışları tüm hızıyla devam etmektedir. Aydın, Didim, Cumhuriyet Mahallesi’nde yer alan projedeki daireler brüt 100 metrekare, net olarak ise 90 metrekare büyüklüğünde projelendirilmiştir.

Prestige Evleri Hakkında Genel Fiyat Bilgisi

Konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, dairelerin tipine, büyüklüğüne göre değişmektedir. Ayrıca daire fiyatları, dairelerin bulunduğu kata ve cepheye göre değişiklik göstermektedir. Bu kapsamda brüt 100 metrekare büyüklüğe sahip 2+1 tip daireler 650 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.  Ayrıca konut projesinde bloklar zemin + 2 normal katlı olacak şekilde tasarlanmıştır. Konut blokları ısıtma sistemi olarak klima kullanılmaktadır. Dairelerde bir tane banyo mevcuttur. Ayrıca sizler bu evi görüntülü arama ile gezebilir ve hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

Proje özellikleri neler?

Prestige Evleri Didim projesinde 1+1, 2+1 açık mutfaklı, 2+1 bağımsız mutfaklı, 3+1 açık mutfaklı ve 3+1 dubleks tip daire seçenekleri yer almaktadır. 2 + 1 açık mutfaklı evler zemin katta bulunmaktadır. Katsayısı 3 olmanın yanı sıra balkonu da mevcuttur. Ayrıca konut projesi Sizlere evi gezerek daha detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Binanın içini detaylı olarak anlatacak olursak giriş katta iki tane iki artı bir ev bulunmaktadır. Ayrıca evlerin içerisinde açık mutfak şeklinde tasarlanmış mutfak mevcuttur. 2 tane 2 + 1 ayrı mutfak bulunmaktadır. Ayrıca iki katta 4 + 1 ve açık mutfaklı daire mevcuttur. 3 katta bulunan 2 adet 2 + 1 daireler de bulunmaktadır. 4 tane 3 + 1 dubleks ilerde mevcuttur. Sizler bu dairelere göre bir tercihte bulunulmalı bu şekilde ödeme gerçekleştirilmektedir.

Prestige Evleri Didim Projesi Ulaşım Hakkında

Didim Belediyesinin hemen altında olan bir proje evleri ulaşım açısından da sizlere oldukça kolaylık sağlamaktadır. Aynı zamanda resmi kurumlara ve alışveriş Merkezi evin konumunu yakın olmasından dolayı da ulaşımda kolaylık sağlamaktadır. Ayrıca modern Mimari yapısının da dışarıda göze çarptığı gerçeği alıcıyı memnun etmektedir. Arabalarının etrafındaki otoparklara kolay bir şekilde park edebilme yetisine sahiptir. Ayrıca konut projesi Prestige İnşaat Grubu firması tarafından hayata geçirilmektedir.

Evi görüntülü gezme işlemini gerçekleştirerek daha fazla bilgi sahibi olabilir ve evin içten yapısını kendi gözlerinizle görebilirsiniz.

Detaylı bilgi için 0 543 622 74 80 numaralı telefona ulaşabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…