Kategoriler
Proje Haberleri

Prestige Sağtur Ebru Villaları satışları devam ediyor

Prestige İnşaat firması tarafından hayata geçirilen Prestige Sağtur Ebru Villaları projesi satılık villa olarak kayda geçmektedir. Bir inceleme yaparak ev hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Aynı zamanda yaşam alanını evin iç yapısı hakkında bilgi sahibi olmak ev satın alırken gereklidir. Villa projesi Aydın İli, Didim İlçesi, Hisar Mahallesi’nde yer almaktadır.

Projesi özellikleri neler?

Prestige Sağtur Ebru Villaları projesinde evler metrekare brüt olarak 240, metrekare net olarak 240 alan kaplamaktadır. Projedeki villalar 4 + 1 tipinde dairelerden oluşur ve evler 2 katlıdır. Bu evde ısıtma sistemi olarak kat kaloriferi kullanıldığını söylemek mümkündür. Ayrıca ulaşım bakımından konumu merkeze oldukça yakındır.

Prestige Sağtur Ebru Villaları Projesi Fiyat Bilgisi

Aydın ilinin Didim ilçesinde bulunan Prestige Sağtur Ebru Villaları projesi 4 + 1 tipinde ayrı mutfak olarak yapılandırılmaktadır. Toplamda villalar 1 salon, 1 mutfak, 4 oda ve 4 banyodan oluşmaktadır. Projede yer alan brüt 240 metrekare alana sahip villaların fiyatları 1 milyon 850 bin lira civarındadır. Isıtma olarak kat kaloriferi kullanılmaktadır. Aynı zamanda sadece 10 dakika yürüme mesafesinde doğa ile iç içe olarak konumu söylenebilir. Alışveriş merkezine veya merkezi olan uzaklığı da oldukça kısadır. Ayrıca villaları ait ortak müstakil bir havuz bulunmaktadır. Havuzun bulunması dolayısıyla sizler istediğin gibi yüzebilirsiniz. Aynı zamanda güvenlik sistemi de 24 saat aktif haldedir. Güvenli bir şekilde evinizde almanız mümkündür.

Proje nerede yer alıyor?

Villa projesi Hisar Mahallesi, Sağtur mevkii, Didim / Aydın adresinde yer almaktadır. Didim villa projesi denizde 10 dakikalık yürüme mesafesinde yer almaktadır. Projede takas imkanı da yer almaktadır. Detaylı bilgi için aşağıda yer alan iletişim bilgilerine ulaşarak alabilirsiniz.

Projede geniş, ferah ve güneşin odaları vurduğu konumdadır. Sizlere memnun edecek havuza ve bahçeye sahiptir. Doğa ile iç içe olan bu evin ulaşımı da bir o kadar kolaydır. Prestige grup inşaat proje hakkında detaylı bilgiler vermektedir.

Konut projesi ile ilgili detaylı bilgi almak için 0 (543) 622 74 80 numaralı telefonu tuşlayarak arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…