Kategoriler
Proje Haberleri

Prestij Bahçelievler Erzincan satışları başladı

Prestij Bahçelievler Erzincan projesi muhteşem lokasyonu ve yeşilin hakim olduğu ortamda huzurlu bir yaşam sizleri bekliyor. Projenin konumu Erzincan Merkez’de yer almaktadır. Ayrıca bu proje Baran Prestij İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Bunun yanı sıra 4 artı 1 konut tipine sahip geniş ultra lüks daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Proje içerisinde 4 artı 1 konut tipine sahip geniş ultra lüks daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 200 metrekare ile 220 metrekare arasındadır. 7/24 kameralı güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Ayrıca akıllı ev sistemi bulunan konutlarda görüntülü diafon sistemi ve yüz tanıma & parmak izi okuyucu bulunmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı garaj ve otopark alanı mevcuttur. Ayrıca kreş, çocuk oyun parkı ve spor alanı gibi sosyal alanlar bulunmaktadır. Dairelerde ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlarda doğalgaz kombi ısıtma sistemi bulunmaktadır. Yatak odalarında ebeveyn banyosu ve giyinme odası mevcuttur. Üstelik Hilton özellikli 2 adet banyo içerisinde duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti, laminat mutfak ve mutfak doğalgazı yer almaktadır. Ayrıca tam boy mutfak dolabı bulunmaktadır. Tam boy fonksiyonel kiler dolabı, kombi dolabı ve banyo dolabı bulunmaktadır. Barbekü, spot aydınlatma, çamaşır kurutma makinesi, çamaşır makinesi ve çamaşır odası gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelliye uygun araç park yeri, asansör, geniş koridor, rampa, merdiven, park ve tutamak bulunmaktadır. Ayrıca banyo, mutfak, oda kapısı, priz ve tuvalet mevcuttur.

Prestij Bahçelievler Erzincan konumu hakkında

Proje, Erzincan’ın Merkez İlçesi Bahçelievler Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar şehir merkezine yakın olup doğa, park & yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitte alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, park, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Projenin alanı anayol ve caddeye yakın konumdadır. Ayrıca dolmuş, minibüs ve otobüs gibi toplu taşıma araçlarını kullanabilirsiniz.

Prestij Bahçelievler Erzincan fiyatları ne kadardır?

Prestij Bahçelievler Erzincan projesinde fiyatlar konutların büyüklüğüne göre farklılık göstermektedir. Projedeki brüt 200 ile 220 metrekare arasında olan 4 artı 1 dairelerin fiyatı 900.000 TL ile 1.150.000 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (446) 224 38 39 veya 0 (532) 587 67 84 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…tıklayınız…

Exit mobile version