Kategoriler
Proje Haberleri

Prestij Karşıyaka Ordu satışları başladı

Prestij Karşıyaka Ordu projesi modern yapısı ve ferah yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Ordu Altınordu’da bulunan proje Günhan Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 6 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tipine sahiptir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 6 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tipine sahiptir. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 130 ile 155 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü ise 120 ile 140 metrekare olmaktadır. 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü ise brüt 180 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü ise 165 metrekare olmaktadır. Sitede araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur. Ayrıca açık yüzme havuzu ve çocuk oyun alanları bulunmaktadır. Bunun yanı sıra basket sahası, futbol sahası, yürüyüş ve dinlenme alanları gibi birçok özellik yer almaktadır. Dairelerde 2 adet banyo içerisinde duşakabin mevcuttur. Ayrıca yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra parke zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır. Mutfakta lake mutfak dolapları yapılmaktadır.

Prestij Karşıyaka Ordu konumu hakkında

Proje, Ordu’nun Altınordu İlçesi Karşıyaka Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca proje konum olarak yeni yapılmakta olan alışveriş merkezine Ordu-Giresun karayoluna ve çevre yoluna yakın mesafededir. Bunun yanı sıra yeni yapılan Ordu Kentparkına (tenis kortları, futbol sahaları, fuar alanı), havaalanı ve birçok okula yakın olan bir araziye inşa edilmektedir.

Prestij Karşıyaka Ordu fiyatları ne kadardır?

Prestij Karşıyaka Ordu projesinde fiyatlar konut tipine göre ve büyüklüğüne göre farklılık göstermektedir. Projede bulunan, brüt 130 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 560.000 TL’den satışa sunulmuştur. Brüt 155 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 660.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 180 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 dairelerin fiyatı ise 750.000 TL’den satışa sunulmuştur.
Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (452) 888 85 88 veya 0 (532) 397 87 09 telefon numaralarını arayabilirsiniz.
Diğer proje haberleri için tıklayınız…tıklayınız…