Kategoriler
Proje Haberleri

Prestij Konakları Derepazarı ilçesinin en lüks projesi olabilir

Prestij Konakları Derepazarı konumunda gerçekleşen bir villa projesidir. Projenin 4 + 1 odalı villaları müstakil bahçe kullanım alanı ile birlikte yaklaşık 500 metrekare alana sahiptir. Daire içi net kullanım alanı ise 200 metrekare olmaktadır. Müstakil bahçesinde havuz ve kapalı garaj bulunan villalar 3 banyoya sahiptir. Ayrıca Rize’nin soğuk kış ayları, konutların dış cephe yalıtımı dolayısıyla çok hafif geçebilecektir. Bununla beraber yaz mevsimleri, 32 metrekarelik geniş yüzme havuzu sayesinde çok keyifli olacaktır.

Ses yalıtımıyla da konfor sağlayan villaların gürültüsüz, nezih ve güvenli bir bölgede yükselmesi önemli bir detaydır. Depreme dayanıklılığı ve şehir merkezine yakın konumu, villaların en önemli avantajlarını meydana getirir. Projenin mimarı ise bölgenin bilindik firmalarından olan İstif Yapı’dır. Bu firma, konut sahiplerine en yüksek rahatlığı sunmak için her detayı düşünmüştür. Dolayısıyla projenin Türkiye çapında dikkat çektiği söylenebilir.

Prestij Konakları nerededir? Proje nasıl bir konuma sahiptir?

Prestij Konakları Rize – Derepazarı’nda yer alan Sandıktaş Köyü’ndedir. Doğallığını kaybetmemiş olan bu konum, Rize’nin oldukça yeşil ve havası güzel bölgelerinden birisidir. Karadeniz kıyısına çok yakın mesafede bulunan villalar aynı zamanda şu yerler ile aynı bölgededir:

  • Karadeniz Sahil Yolu
  • Eski Sahil Yolu
  • İyidere Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi
  • Yalıköy Camii
  • Derepazarı Aile Sağlığı Merkezi
  • Ali Rıza Yılmaz Ortaokulu
  • Derepazarı İmam Hatip Ortaokulu

Bununla birlikte villaların oldukça sakin bir konumda olduğu görülmektedir. Bölgenin iklim özellikleri de rahat bir yaşam için uygundur.

Prestij Konakları Derepazarı satılık villa fiyatlarının ne kadar olduğu bir projedir?

Rize satılık villa seçenekleri genel olarak şehrin kalabalık bölgelerinden uzakta inşa edilmektedir. Konum dolayısıyla daha konforlu olan bu konutların fiyatları il genelinin üzerindedir. Yani Prestij Konakları Derepazarı satılık villa seçeneklerinin diğer konutlara göre pahalı olduğu bir projedir. Söz konusu fiyatlar yaklaşık olarak 1 milyon 350 bin TL’den başlar. Hem kredili alıma hem de takas yöntemine uygun olan bu konutlara dair daha fazla bilgi için;

  • 0506 929 20 17

numarası aranabilir.

 

Ayrıca anasayfaya dönmek için buraya TIKLAYINIZ

Exit mobile version