Kategoriler
Proje Haberleri

Prestij Park Konutları 4 + 1 daireleriyle Erzurum’da satışta

Prestij Park Konutları Erzurum ilinde Ahkem İnşaat tarafından yükseltilmiştir. Bu konutlar 4 + 1 odalıdır ve büyüklükleri brüt 215 m2, net 187 m2 düzeyindedir. Toplamda 3 blokta yer alan 84 daire ile birlikte 18 dükkan da projeye dahil olmaktadır. Bu dairelerin en önemli detayı ise en az bir oda kadar donanıma sahip balkonlarıdır. Yalıtımlı camlarla kapatılmış olan balkonlarda kalorifer mevcuttur. Dolayısıyla daireler 4.5 + 1 odalı sayılabilir. Bununla birlikte kiler bölmesi, ebeveyn banyosu ve giyinme odası da konut özellikleri arasındadır.

84 konutun yer aldığı site içerisinde kamelyalar, peyzaj alanları, kapalı otopark ve güvenlik kameraları vardır. Ayrıca kapıcı hizmeti, garajlar ve su kesintisi durumunda dairelere su sağlayan depo da önemlidir. Sitenin merkezi lokasyonu ve dairelerin rahatlığı, Ahkem İnşaat’ın bu projesinin ne kadar başarılı olduğunu göstermektedir.

Prestij Park Konutları Erzurum ilinin neresinde yükselmektedir?

Bu sitede bulunan konutlar Erzurum Yakutiye satılık daire seçenekleri arasındadır. Yakutiye’nin Ömer Nasuhi Bilmen Mahallesi üzerindeki site, halk arasında “Eski Kombina” olarak adlandırılan bölgede bulunmaktadır. Mithat Turgutcan Parkı, Haydar Aliyev Parkı, Hicret Camii ve Raif Azak İmam Hatip Ortaokulu dairelere en yakın olan yerlerdir. Ayrıca konutlar, pek çok durağın ve marketin yer aldığı bir bölgededir. Necip Fazıl Kısakürek Caddesi, Erzurum – Tortum Yolu ve Çaykur Caddesi gibi en merkezi güzergahlar da siteyle kısa bir mesafeye sahip olmaktadır. Erzurum şehir merkezi ise konutların en fazla 15 – 20 dakika uzağındadır.

Prestij Park Konutları Erzurum projesinde satılık daire fiyatları ne kadardır?

Prestij Park Konutları Erzurum projesinde yer alan daireler krediye uygun değildir. Bununla birlikte daire fiyatları 675.000 TL’den başlamaktadır. Yalnızca araç takası geçerli olmak üzere, konutların takasla alınması mümkündür. Bu dairelerin özelliklerini yakından görmek için örnek daire ziyaret edilebilir. Ayrıca projeye daire detaylı bilgi için 0530 523 32 08 numarası iletişime açıktır.

Kısa süre önce Erzurum’da hayata geçen bir diğer önemli konut projesini incelemek için BURAYA tıklamanız yeterlidir.

Diğer güncel konut projelerinden haberdar olmak için ise lütfen BURAYA tıklayınız…