Kategoriler
Proje Haberleri

Prestij Paşa Konakları Balıkesir’de yükseliyor

Prestij Paşa Konakları projesi Balıkesir, Karesi İlçesi, Paşa Alanı Mahallesi’nde hayata geçirilmektedir. Konut projesi Bak Yapı firması tarafından inşa edilmektedir. Söz konusu kont projesinde örnek daire de hazırdır. Daire sahibi olmayı düşünenler örnek daireyi gezebilirler.

Proje özellikleri neler?

Bu proje kapsamında inşa edilen 4 + 1 ve 3 + 1 odalı daireler satışa sunulmuştur. Projenin asıl daireleri 4 + 1 odalı olmakla birlikte, 3 + 1 odalılar bahçe katı olarak tasarlanmıştır. Dolayısıyla 4 + 1 odalı daire seçenekleri daha fazla dikkat çekmektedir. Dairelerde buzdolabı, klima, mikrodalga fırın, bulaşık makinesi, yalıtımlı ısıcam pencereler ve görüntülü diyafon sistemi vardır. Ayrıca fiber internet altyapısı ve kombi altyapısı da bulunmaktadır.

Bununla birlikte konut sakinlerinin konforunu artırmak için özel olarak tasarlanan site alanında; donanımlı spor salonu, erkek ve kadın sakinler için ayrı ayrı kapalı yüzme havuzu ve yürüyüş alanı mevcuttur. Ayrıca kafeterya, kamelyalar, kapalı otopark, çocuk parkı ve 7 gün 24 saat güvenlik hizmeti de bulunmaktadır. Bak Yapı inşaat firmasının Prestij Park Bulvar ve Prestij Gold gibi diğer inşaat projeleri de mevcuttur.

Prestij Paşa Konakları satılık daire fiyatları ne kadar?

Bu konut projesi, dairelerin konumu ve diğer özellikleri dolayısıyla yüksek fiyat aralıklarına sahiptir. Balıkesir’in Karesi ilçesindeki Paşa Alanı Mahallesi’nde yükselen projede fiyatlar 1 milyon 150 bin TL’den başlamaktadır.

175 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip konutların fiyatları 1 milyon 150 bin TL’den başlamaktadır.

198 metrekare brüt alana sahip 4+1 tip konutların fiyatları 1 milyon 350 bin TL’den başlamaktadır.

Ayrıca inşaat çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiği Prestij Paşa Konakları projesinde daire teslimlerine ise yaklaşık 9 ay sonra başlanması planlanmaktadır.

Proje nerede yer alıyor?

Konut projesi Fatma – Emin Kutvar Anadolu Lisesi ve Çiğdem Batubey Ortaokulu’na yakın bir konumdadır. Ayrıca camiye, Özel Sevgi Hastanesi’ne ve Balıkesir Devlet Hastanesi’ne de yakın bir konumdadır.

Pek çok detaya sahip olan bu daireler kredili alıma henüz uygun değildir. Ayrıca 3 + 1 odalı diğer daire türleri hakkında detaylı bilgi almak da mümkündür. Konut projesiyle ilgili detaylı bilgi için 0 850 466 16 99 ya da 0 543 312 47 30 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…

Exit mobile version