Kategoriler
Proje Haberleri

Prestij Paşa Konakları projesinin daire seçenekleri satışta

Prestij Paşa Konakları Balıkesir’de gerçekleşen en son konut projelerinden bir tanesidir. Bu proje kapsamında inşa edilen 4 + 1 ve 3 + 1 odalı daireler satışa sunulmuştur. Projenin asıl daireleri 4 + 1 odalı olmakla birlikte, 3 + 1 odalılar bahçe katı olarak tasarlanmıştır. Dolayısıyla 4 + 1 odalı daire seçenekleri daha fazla dikkat çekmektedir. Dairelerin sahip olduğu donanımlar arasında ise buzdolabı, klima, mikrodalga fırın, bulaşık makinesi, yalıtımlı ısıcam pencereler ve görüntülü diyafon sistemi vardır. Ayrıca fiber internet altyapısı ve kombi altyapısı da bulunmaktadır.

Bununla birlikte konut sakinlerinin konforunu artırmak için özel olarak tasarlanan site alanında; donanımlı spor salonu, erkek ve kadın sakinler için ayrı ayrı kapalı yüzme havuzu ve yürüyüş alanı mevcuttur. Kafeterya, kamelyalar, kapalı otopark, çocuk parkı ve 7 gün 24 saat güvenlik hizmeti ise diğer detaylardandır.

Bu proje hangi firmaya aittir?

Paşa Konakları Balıkesir ilinin önemli firmalarında olan Bakyapı’nın bir projesidir. İnşaat sektörü ile birlikte gıda ve hizmet sektörlerinde de çalışmaları bulunan Bakyapı, yaklaşık 30 yıllık deneyimi ile kalitesini ortaya çıkaran bir firmadır. Bu başarılı inşaat firmasının Prestij Park Bulvar ve Prestij Gold adlı diğer inşaat projeleri de mevcuttur.

Prestij Paşa Konakları satılık daire fiyatları ne kadardır?

Bu konut projesi, dairelerin konumu ve diğer özellikleri dolayısıyla yüksek fiyat aralıklarına sahiptir. Balıkesir’in Karesi ilçesindeki Paşa Alanı Mahallesi’nde yükselen 4 + 1 odalı daireler yaklaşık 1 milyon 200 bin TL değerindedir. Ayrıca Prestij Paşa Konakları projesinin konumuna yakın yerlerden birkaçı şunlardır:

Eğitim kurumları:
• Fatma – Emin Kutvar Anadolu Lisesi
• Çiğdem Batubey Ortaokulu

İbadethane:
• Paşaalanı Camii

Sağlık kurumları:
• Özel Sevgi Hastanesi
• Balıkesir Devlet Hastanesi
Pek çok detaya sahip olan bu daireler kredili alıma uygundur. Ayrıca 3 + 1 odalı diğer daire türleri hakkında detaylı bilgi almak da mümkündür. Bunun için 0 850 466 16 99 ya da 0 543 312 47 30 numaralarından herhangi birine ulaşmak gerekir.

Exit mobile version