Kategoriler
Proje Haberleri

Prestij Seyirtepe Balıkesir Karesi’de hayat buluyor

Prestij Seyirtepe Balıkesir konut projesi modern mimarisi ve kaliteli malzemelerle tasarlanan daireleri ile sahiplerini bekliyor. Balıkesir’in Karesi İlçesinde yükselen proje BakYapı firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda site içerisinde bulunan bu konutlar tek konut tipine sahiptir. Proje ayrıca yapım aşamasında olup, daireler özel fiyatlarla satıştadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Proje, 2.Sakarya Mahallesi üzerindeki arsa alanı içerisinde inşa edilmektedir. Aynı zamanda Prestij Seyirtepe Balıkesir modern ve lüks daireleri ile kaliteli bir yaşamı garantilemesi ile dikkat çekmektedir. Proje kapsamındaki daireler vestiyer, ebeveyn banyosu, duvar kağıdı, spot aydınlatma, ankastre set, görüntülü diafon, yangın alarmı gibi olanaklara sahiptir. Aynı zamanda proje toplam 7 bloktan oluşup, bu konut bloklarında 336 adet daire yer almaktadır.

Proje sosyal olanaklar bakımından da oldukça zengindir. Site içerisinde fitness center, sauna, masaj odası ve çocuk oyun parkı gibi sosyal alanlar yer almaktadır. Bunların yanı sıra açık otopark ve 7/24 güvenlik gibi hizmetler de sunulmaktadır. Balıkesir Karesi konut projesinde tek tip daire seçeneğine yer verilmiştir. Proje 3+1 tip dairelerden oluşmaktadır. Aynı zamanda dairelerin büyüklükleri brüt 143 metrekare olarak tasarlanmıştır.

Prestij Seyirtepe Balıkesir konumu ve fiyatları hakkında

Prestij Seyirtepe Balıkesir konut projesi, Karesi’de 2.Sakarya Mahallesinde konumlandırılmıştır. Proje aynı zamanda Karesi Belediyesi Spor Toto Tesisleri ve Özel Sevgi Hastanesi’ne oldukça yakın mesafededir.

Bu konutlarda fiyatları dairenin bulunduğu kat ve cepheye göre değişiklik gösterebilmektedir.

Proje kapsamında satışları devam eden daireler lansmana özel avantajlarla satışa sunulmaktadır.

143 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip daireler 549 bin TL’den satışa sunulmaktadır.

Ayrıca daireler krediye uygun satışa sunulmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0850 466 16 99 ve 0543 312 45 53 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version