Kategoriler
Proje Haberleri

Prestijli proje Portmarin Mavişehir satışları devam ediyor

İzmir Karşıyaka konut projesi Katal İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. Konut projesi İzmir İli, Karşıyaka İlçesi, Mavişehir Mahallesinde inşa edilmektedir. Projede daire satışları ve inşaat çalışmaları bütün hızıyla devam etmektedir. Proje 22 bin metrekarelik yapı alanı üzerinde yükselmektedir. Portmarin Mavişehir konut projesinde yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Daire fiyatları nedir? Bütün bu soruların cevabı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje Özellikleri Nelerdir?

Konut projesi Karşıyaka İlçesi, Mavişehir Mahallesinde yer alan 22 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Arsa üzerinde yükselen konut projesi 117 konut ve 5 adet villadan meydana gelmektedir. Aynı zamanda dairelerin dışında ticari alanlar da yer almaktadır.

Portmarin Mavişehir konut projesinde dört tip daire seçeneklerine yer verilmektedir. Bu daireler 3+1, 4+1, 5+1 ve 5+2 tip dairelerden oluşmaktadır. Proje kapsamında villa ve bahçe teras seçenekleri de yer almaktadır. 3+1 tip daireler brüt 205 metrekare, 4+1 tip daireler ise brüt 225 metrekare olarak tasarlanmıştır. Bunun yanı sıra 5+1 penthouse daire seçenekleri brüt 520 metrekare büyüklüğündedir. 5+2 villa seçenekleri ise brüt 650 metrekare büyüklüğe sahiptir.

Deniz manzaralı dairelerin yer aldığı projede çocuk oyun parkları, yürüyüş alanları, açık yüzme havuzu, güvenlik gibi ayrıcalıklar bulunmaktadır. Dairelerin akıllı ev sistemine sahip olup çamaşır odası, jeneratör, ankastre set, diafon gibi özellikler barındırmaktadır. Aynı zamanda proje kapsamında yer alan villaların kendine ait kapalı otoparkı, yüzme havuzu ve bahçesi bulunmaktadır.

Portmarin Mavişehir daire fiyatları ne kadar?

İzmir konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, daire tipine ve daire büyüklüğüne göre değişiklik göstermektedir. Ayrıca konut fiyatları bulunduğu cepheye ve kata göre de değişmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden dairelerin fiyatları 4 milyon 940 bin TL’den başlamaktadır.

Brüt 205 metrekare büyüklüğündeki 3+1 tip dairelerin fiyatları 4 milyon 940 bin TL ile 5 milyon 500 bin TL arasında değişmektedir.

225 metrekare brüt alana sahip 4+1 tip daireler ise 5 milyon 500 bin TL ile 6 milyon 750 bin TL arasında fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Brüt 450 metrekare büyüklüğündeki 3+1 tip  penthouse dairelerin fiyatları 16 milyon TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

520 metrekare brüt alana sahip 5+1 tip penthouse dairelerin fiyatları 16 milyon TL’den başlamaktadır.

5+2 penthouse dairelerin fiyatları ise 17 milyon 500 bin TL’den başlamaktadır.

Proje nerede yer alıyor?

Mavişehir konut projesi tüm özel okullara yakın mesafede yer almaktadır. Aynı zamanda Mavişehir AVM, Egepark AVM, Hiltown Avm’ye yürüme mesafesinde konumlanmaktadır. Yüksek yatırım değeri ile Mavişehir’in en değerli bölgesinde yer alan Portmarin, hem kazanmak hem de kaliteli bir yaşam geçirmek isteyen ev sahiplerini bekliyor.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 444 61 91 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…