Kategoriler
Proje Haberleri

Prime Gloria Gaziantep satışları başladı

Prime Gloria Gaziantep projesi eşsiz mimari yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizler için satışa sunulmuştur. Gaziantep Şehitkamil’de bulunan proje Yunus Emre İnşaat tarafından hayata geçirilmiştir. Ultra lüks projedeki konutlar 2 bloktan oluşmaktadır. Konut tipi olarak 5 artı 1 ve 8 artı 1 daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Prime Gloria Gaziantep projesindeki ultra lüks konutlar 2 blok şeklindedir. Konut tipi olarak 5 artı 1 ve 8 artı 1 daireler bulunmaktadır. 8 artı 1 daireler katta tek daire olarak yer almaktadır. Projede bulunan 5 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 350 metrekaredir. 8 artı 1 dairelerin büyüklüğü ise brüt 507 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Bunun yanı sıra bireysel yerden ısıtma sistemi mevcuttur. 4 adet banyosu olup duşakabin ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca yatak odalarında giyinme odası mevcuttur. Çocuk oyun parkı ve spor alanı gibi sosyal faaliyet alanları bulunmaktadır. Ayrıca kamelyalar ve süs havuzları bulunmaktadır. Bu proje birinci sınıf işçilik, kalite ve eşsiz mimari tasarımıyla sizleri bekliyor.

Prime Gloria Gaziantep konumu ve fiyatları hakkında

Söz konusu proje Gaziantep’in Şehitkamil İlçesi Osmangazi Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca konutlar doğa ve şehir manzaralıdır. Konutların fiyatları ise büyüklüklerine göre değişmektedir. Projede bulunan büyüklüğü brüt 350 metrekare olan 5 artı 1 dairelerin fiyatı 3.650.000 TL’den satışa sunulmuştur. Büyüklüğü brüt 507 metrekare olan 8 artı 1 dairelerin fiyatı ise 3.950.000 TL’den satışa sunulmuştur.
Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (342) 338 77 77 ya da 0 (537) 595 32 32 telefon numaralarını arayabilirsiniz.
Diğer proje haberleri için tıklayınız…