Kategoriler
Proje Haberleri

Prime Maison Kuşadası lansmana özel fiyatlarla satışta

Prime Maison Kuşadası konut projesi ayrıcalıklı özellikleri ve özel yaşam alanları ile sahiplerini bekliyor. Aydın’ın Kuşadası İlçesinde yükselen proje Çallı Yapı firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu konutlar dubleks müstakil villalardan oluşmaktadır. Konut projesinin %90’ı tamamlanmış olup daire satışları devam etmektedir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Kuşadası İlçesi Kadınlar Denizi Mahallesi üzerindeki 3 bin 560 metrekarelik proje alanı içerisinde inşa edilmektedir. Projede tek tip villa seçeneği sunulmaktadır. Bu villaların hepsi lüks özelliklerle donatılmıştır. Aynı zamanda Prime Maison Kuşadası kaliteli işçiliğe sahip villaları ile dikkat çekmektedir. Villalar Hilton banyo, ebeveyn banyosu, gömme dolap, klima, vestiyer gibi donanımlara sahiptir. Ayrıca villalarda şömine, görüntülü diafon, ankastre mutfak gibi özellikler de bulunmaktadır.

Şehrin tam içerisinde ancak gürültüden uzak projede kendinize ait özel bahçe ve özel havuz seçenekleri yer almaktadır. Projede aynı zamanda özel otopark, alarm sistemi, elektrik üretim sistemi gibi olanaklar da bulunmaktadır. Kuşadası villa projesi kapsamında toplam 15 adet müstakil villa yer almaktadır. Bu villalar 4+1 tip olarak tasarlanmıştır. Ayrıca villalar brüt 220 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır.

Prime Maison Kuşadası konumu ve fiyatları hakkında

Prime Maison Kuşadası konut projesi, Kuşadası Kadınlar Denizi Mahallesinde konumlandırılmıştır. Ayrıca proje şehir merkezine de yakın mesafede olup ihtiyaç duyulan noktalara yürüme mesafesindedir.

Villa fiyatları bulunduğu villa konumuna göre değişiklik gösterebilmektedir.

Proje kapsamında satışları devam eden 4+1 tip villaların fiyatları 2 milyon 950 bin TL’den başlamaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0256 618 12 86 ve 0543 247 00 09 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version